WebSite X5Help Center

 
Gert-Jan S.
Gert-Jan S.
User

Menubalk schuift niet achter de foto's.  en

Autore: Gert-Jan S.
Visite 1458, Followers 1, Condiviso 0  

Hallo,

Al enige tijd loop ik tegen een probleem bij het maken van een website aan: bij het tonen van de foto's schuift de menubalk er voor. Ik had dit bij mijn eigen website ook. Dit kon ik oplossen door bij Style, in de menu.css het volgende af te sterren:

/* aanpassing: relative uitgesterd
/*#imMnMn > ul { position: relative; }*/

Dit lijkt nu helaas geen oplossing te bieden en weet nu even niet waar ik verder nog kan kijken. Hopelijk kunnen jullie mij weer op weg helpen. Bij voorbaat dank voor jullie hulp.

Postato il
2 RISPOSTE - 1 UTILE - 1 CORRETTO
Andre E
Andre E
Moderator

Hoi Gert-Jan,

Op zich klopt het dat je menu boven je foto komt, je menu heeft de hoogste prioriteit als het gaat om objecten op dezelfde plek.

In plaats van code te gebruiken kun je dit beter oplossen in je template. In v10 kun je echter niet je menu in je header doen, en je plaatje van je header wat hoger zetten (nieuwere versies kunnen dit wel), dit zou het meteen oplossen. Je kan wel je menu boven je header plaatsen in v10, als ik het goed zie heb je in je menu ook geen pulldown menu's, dan zou een optie kunnen zijn het menu uit te zetten en losse tekst of plaatjes met tekst erin als menu in je header te gebruiken, of je foto's / showbox iets kleiner houden. Maar als ik een showbox gebruik voor de vergroting dan zit mijn menu, zonder enige codering erachter. Andere opties van je showbox kan natuurlijk ook, bv openen in een ander venster.

Weet je trouwens zeker dat je de code op de juiste plek, dan bedoel ik meer juiste file, geplaatst hebt. Volgens mij is er nl niets veranderd in V10.

MVG Andre

Leggi di più
Postato il da Andre E
Gert-Jan S.
Gert-Jan S.
User
Autore

Ik heb de waarde van de z-index aangepast. Dat lijkt te helpen. Dank voor het meedenken.

Leggi di più
Postato il da Gert-Jan S.