WebSite X5Help Center

 
Raymond Bijster
Raymond Bijster
User

Img copieen  nl

Autor: Raymond Bijster
Visitado 1489, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Hallo,

Als ik een website maak kan ik niet voorkomen dat een plaatje opnieuw wordt gecopieerd en er uiteindelijk 10 dezelfde plaatjes in de map staan.

Kan  ik dit voorkomen, zo ja hoe.

Mvg,

Raymond

Publicado em
3 RESPOSTAS - 1 ÚTIL - 1 CORRIGIR
Andre E
Andre E
Moderator

Welke map ? Op je webserver ?

als het op je webserver is tijdens uploaden kun je een truukje proberen. export je project in stap5, importeer hem dan weer. Meestal helpt dit je cash van oudere foto die meegaan met uploaden te stoppen.

Als je niet uploaden bedoelt maar op je webserver zelf, dat klopt X5 haalt daar nooit files weg. Dat is een beetje uit veiligheids redenen. Je kan dus van tijd tot tijd of als je net veel vooral grote files veranderd hebt je webserver leegmaken. Of alleen die foto's daar gewoon verwijderen.

Dit kan door in je map te gaan waar je site staat op je webserver, je files selecteren die je weg wil, of alles (muisklik bovenste file/folder en dan shift en muisklik onderste) en dan dmv rode kruisje bovenin in x5 deze te verwijderen. dit is in stap 5 op het moment dat je contact hebt gemaakt met je provider)

Ler mais
Publicado em de Andre E
Raymond Bijster
Raymond Bijster
User
Autor

Alles gebeurd lokaal op mijn pc.

Als ik een foto wil plaatsen en deze komt terug op een volgende pagina dan wordt deze dubbel gekopieerd, stel ik heb 10 pagina's dan zie ik in de map images 10 x dezeflfde foto.

Ler mais
Publicado em de Raymond Bijster
Andre E
Andre E
Moderator

Mocht je dit niet willen, dan kun je uiteraard na de eerste foto een link naar die eerste foto gebruiken voor je 2de foto.

Of je upload de foto los en maakt dan in je paginas alleen maar links naar je foto online.

Maar dit werkt alleen online uiteraard.

Maar op zich is het geen ramp hoor, foto voor internet hoeven geen giga resolutie te hebben op een webpage, en meestal is er ruimt en snelheid genoeg.

Succes.

Ler mais
Publicado em de Andre E