WebSite X5Help Center

 
Theo V.
Theo V.
User

Updaten naar prof 12  nl

Autor: Theo V.
Visitado 1481, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Beste,

ik wil prof 12 aankopen.

Wanneer ik alle websites gemaakt met prof 11 upload naar prof 12,kan ik dan deze verder bewerken en worden zij automatisch responsive?

kan ik de extro tools welke ik heb aangekocht met credits ook gebruiken bij prof 12?

Groeten

Theo

Publicado em
11 RESPOSTAS
Theo V.
Theo V.
User
Autor

bedankt andre,begin volgende week schakelen we over.

hou u zeker op de hoogte.

groeten  theo

Ler mais
Publicado em de Theo V.
Theo V.
Theo V.
User
Autor

heb zojuist x5 professional 12 aangekocht.

wanneer wij op de download link klikken,verschijnt dit bestand is schadelijk en staat bekend voor het verspreiden van virussen en is daarom door chrome geblokkeerd.

hoe kan ik professionel 12 veilig downloaden???

Theo

Ler mais
Publicado em de Theo V.
Andre E
Andre E
Moderator

De melding negeren .... of via explorer / firefox ? Lijkt me niet dat v12 schadelijk is en dat chrome dat kan weten, haha is net n dag oud.... LOL dat Chrome ..

Zeg maar je hoor. Succes

Ler mais
Publicado em de Andre E
Ad Bakker
Ad Bakker
User

Ik wil ook naqar versie 12 Pro upgraden. Wat ik wel vervelend vind is dat ik 4 weken geleden versie 11 Pro heb gekocht. Dus mag ik dan weer het volle pond betalen. Was prettiger geweest als ik was gewaarschuwd dat versie 12 Pro er aan stond te komen, dan ha dik gewacht. Ik heb alle onderliggende versies al gekocht en heb eigenlijk geen zin om nu weer een versie te moeten kopen.

Ben overgestapt van LMSoft Website builder naar Website X5 om een stabiler programma te hebben en ook een stabilere leverancier. Ben een beetje teleurgesteld. Als ik nu 6 maanden verder was dan had ik minder moeite met deze snelle upgrade na mijn aanschaf.

Groeten,
Ad Bakker

Ler mais
Publicado em de Ad Bakker
Gokhan G.
Gokhan G.
User

Ik ben zo blij blij met de nieuwe versie.. Heb geduldig afgewacht en ernaar verlangt.. nu kan ik van 9 naar 12 upgraden.. dat wordt een flinke vooruitgang voor mijn huidige website.. So happyyyyyyyy... 

Heel veel Dank aan Incomedia..

Jullie zijn toppers..

Capeau...

Ler mais
Publicado em de Gokhan G.
Emil De Wilde
Emil De Wilde
User

Als ik de update van X5 versie 11 naar versie 12 zou willen aankopen hier in de USA krijg ik dan de engelse versie of gewoon de Nederlandse. Ik ben niet voor de introductie datum thuis dus kan daarna geen gebruik meer maken van de Introductie prijs......

Vg. Emil de Wilde

Ler mais
Publicado em de Emil De Wilde
Andre E
Andre E
Moderator
Emil De Wilde
Als ik de update van X5 versie 11 naar versie 12 zou willen aankopen hier in de USA krijg ik dan de engelse versie of gewoon de Nederlandse. Ik ben niet voor de introductie datum thuis dus kan daarna geen gebruik meer maken van de Introductie prijs...... Vg. Emil de Wilde

Je kunt altijd de taal kiezen die je wilt of later switchen geen probleem.

Kies in je profiel de taal keuze installeer en klaar met elke taal die je kan vinden in je portal, dit geld ook voor de versie die je nu hebt.

https://answers.websitex5.com/profile/downloads

Ler mais
Publicado em de Andre E
Andre E
Andre E
Moderator
Ad Bakker
Ik wil ook naqar versie 12 Pro upgraden. Wat ik wel vervelend vind is dat ik 4 weken geleden versie 11 Pro heb gekocht. Dus mag ik dan weer het volle pond betalen. Was prettiger geweest als ik was gewaarschuwd dat versie 12 Pro er aan stond te komen, dan ha dik gewacht. Ik heb alle onderliggende versies al gekocht en heb eigenlijk geen zin om nu weer een versie te moeten kopen. Ben overgestapt van LMSoft Website builder naar Website X5 om een stabiler programma te hebben en ook een stabilere leverancier. Ben een beetje teleurgesteld. Als ik nu 6 maanden verder was dan had ik minder moeite met deze snelle upgrade na mijn aanschaf. Groeten, Ad Bakker

Ad,

Dit is eind augustus geplaatst : https://helpcenter.websitex5.com/post/126550

Deze had je denk ik al gezien?

https://answers.websitex5.com/profile/offers

MVG

Ler mais
Publicado em de Andre E
Ad Bakker
Ad Bakker
User

André bedankt voor het antwoord.

De link van 31 augustus heb ik gemist omdat ik in het buitenland was en daar zonder internet zat (de rimboe). De twee link heb ik wel gezien.

Wat ik als probleem heb is dat ik op advies van 9 naar 10 standsaard ben gegaan, toenb bleek dat de functies die ik nodig had alleen in de Pro zat, heb ik de upgrade naar Pro gekocht en zou dan nu weer een upgrade van €99 moeten kopen. Mij Pro versie is amper 5 weken oud en ik zal dus een verzoek indienen zoals je noemt in link 1 van je antwoord.

Met vriendelijke groeten
Ad Bakker

(een tevreden X5 gebruiker)

Ler mais
Publicado em de Ad Bakker
Andre E
Andre E
Moderator

5 weken is best wel knullig, je kan altijd een prive post maken en vragen of Incomedia je iets tegemoet komt.

Ler mais
Publicado em de Andre E