WebSite X5Help Center

 
Route C.
Route C.
User

Instellingen Menu  nl

Autor: Route C.
Visitado 572, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Graag wil ik weten hoe ik het Menu vast kan laten staan op het sjabloon. Nu schuift het met zo'n hamburgermenu alle kanten op. Verder wil ik weten of ik nog iets anders kan kiezen dan die hamburger. Voor dit uitgebreide programma is de keuze erg beperkt in de varianten voor het Menu. Bij de oude versie had ik veel meer keuze, maar die kan ik niet importeren in dit programma.

Publicado em
9 RESPOSTAS - 2 ÚTEIS
Andre E
Andre E
Moderator

Hallo Route C

Je kan het hamburgermenu plaatsen en laten openen zoals je wil (links, midden of rechts) zodat het aaltijd logisch is ten opzichtte van je beeldscherm.

Wil je geen hamburgermenu dan zul je er voor moeten zorgen dat in het kleinste scherm je gewone menu past.

Zodra je menu niet meer past op het scherm komt krijg je het hamburgermenu, ik neem aan dat je toch wel wil dat bezoekers bij je menu kunnen komen, een van de belangrijkste items op je website.....

Je kan een achtergrondplaatje plaatsen, maar verder niet. Het is een universeel menu, die drie streepjes, als je er wat anders van maakt werkt het wellicht verwarrend.

achtergrondplaatje vind je in je menu object, TAB MAIN, dan pulldown bij menu item -> hamburger button.

Wil je echt geen hamburgermenu kun je er voor kiezen helemaal geen menu te nemen en dmv losse text of plaatjes links te maken naar andere pagina's. Ik zou dat niet doen, maar het kan.

Succes, als er nog vragen zijn hoor ik het wel.

Ler mais
Publicado em de Andre E
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Route C., 

thank you for your message.

Please remember that a hamburger menu is always shown if there isn't enough space for the regular one: so if you want a normal menu to be displayed you should increase its size until you can see all menu entries instead of the hamburger one.

Please don't forget to make sure that the menu fits properly in each breakpoint, otherwise you might be having issues when browsing your website on mobile devices. 

Thanks! Kind regards.

***** Google Translation:

Hallo route C.,

bedankt voor je bericht.

Houd er rekening mee dat een hamburgermenu altijd wordt weergegeven als er niet genoeg ruimte is voor het normale menu: dus als u een normaal menu wilt weergeven, moet u de grootte ervan vergroten totdat u alle menu-items kunt zien in plaats van het hamburgermenu.

Vergeet alsjeblieft niet om ervoor te zorgen dat het menu goed past in elk breekpunt, anders heb je mogelijk problemen bij het browsen van je website op mobiele apparaten.

Bedankt! Vriendelijke groeten.

 

Ler mais
Publicado em de Elisa B.
Route C.
Route C.
User
Autor

Hartelijk dank voor uw antwoord. Waar het mij met name om gaat is dat ik mijn huidige menu indeling wil meenemen in het nieuwe programma. Kijk op www.routeclassique.nl naar mijn huidige menu. Ik kan dit niet inpassen op mijn nieuwe gebouwde site, daar kan ik alleen kiezen uit een beperkt aantal menu's, maar de oude kan niet mee-geimporteerd worden naar het nieuwe sjabloon. Mocht dit wel mogelijk zijn dan graag uw uitleg of advies hierin.

Ler mais
Publicado em de Route C.
Andre E
Andre E
Moderator

Ha, die heb ik altijd weer eens een keer willen huren, haha, mijn eerste auto! LOL.

Maar die site moet kunnen hoor ik weet alleen niet of dat ovale effect kan.

Als je wil mag je me het project opsturen dan kijk ik even voor je.

Mail staat in mn avatar

MVG

Ler mais
Publicado em de Andre E
Route C.
Route C.
User
Autor

We hebben het bestand naar jouw mail gestuurt. Wat leuk! Welke heb je gehad? 2cv of R4? Download termijn is 1 week, verloopt op 03-02.

Ler mais
Publicado em de Route C.
Andre E
Andre E
Moderator

Ik heb het file, zal wat aanpassingen doen.

Mn pa had een rijschool met 2cv.

Ler mais
Publicado em de Andre E
Andre E
Andre E
Moderator

Je project is weer ok.

Ben wel ff bezig geweest, je menu zat er in een paar minuten in, in de template structure stond geen menu links selectie, die aangepast, menu vervolgens daar ingeplaatst en toen was het feest. Je menu de 3d buttuns zijn er niet meer in de latere versies, dus je hele menu klopte niet meer.

Ik heb het aangepast naar het zwart/oranje wat je in je header had.

Ik heb alle menus (hamburger en gewone) aaangepast in alle viewports.

Verder waren ook de objecten in alle viewports een rommeltje geworden. ik heb ze aangepast sommige opnieuw gekopieerd in andere viewports zodat je ze kleiner kan maken en dus dat ze mooi passen in de kleinere viewports.

Verder heb ik je site ontdaan van lege objecten, hier kan x5 niet zo goed tegen, als het moet plaats dan een html object ernaast (heb ik nu gedaan)

Ik heb je font toegevoegd waar hij in het begin om zeurt.

Je adres heb ik in de hoogste 2 viewports boven gezet, echter wordt het boven in de kleinere niet mooi en duidelijk daarom heb ik een verkortere versie in de footer geplaats en je hamburgermenu gebruikt.

maten in je templates aangepast om je nmenu te laten passen en ruimte in je footer te maken.

Afijn een hooop aangepast, ik zal je straks een link mailen waar je het project kan downloaden.

Let ook op dat objecten in de header en footer altijd passen in de breedte, in de lengte mag je een beetje erover maar ook dat zou ik eigenlijk niet doen, dit geld voor alle viewports. (de 4 kleuren boven in je preview en in je templates)

ik heb een paar objecten verboregn en nieuwe gemaakt om ze zodoende anders of kleiner te ontwerpen in je header en footer.

Als je er mee wil spelen of wat wil aanpassen, maak dan eerst een kopy en ga daarin spelen, kun je altijd terug als het misgaat.

Heb je nog vragen dan hoor ik het wel.

Ler mais
Publicado em de Andre E
Route C.
Route C.
User
Autor

Het staat  inmiddels online.  Echt goed werk gedaan!! Hartelijk dank voor alle moeite.

Ler mais
Publicado em de Route C.
Andre E
Andre E
Moderator

Graag gedaan hoor, was inderdaad n klusje, maar ja dan begin je aan het menu en dan had ik zoiets van als ik hem nu terug stuur ben je nog behoorlijk bezig om het netjes te krijgen, dus toen dit ff toen dat ff, en ach, op een gegeven moment was het zo van doe ik de rest ook wel. haha, je weet wellicht hoe dat dan gaat....

Succes verder, en nogmaals als er wat is.... nu ik het project heb is het veel makkelijker om te helpen.

Ler mais
Publicado em de Andre E