WebSite X5Help Center

 
Stephen L.
Stephen L.
User

Changes to site show up in Preview,but not on online site  en

Autor: Stephen L.
Visitado 178, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Since updating software, my "Add This" object and my "Advertising Message" appear correctly in Preview, but not on the live site. I added a new blog, it shows up on the live site, but not the two items previously mentioned. Website is: http://www.stossbooks.com/

Publicado em
3 RESPOSTAS - 1 CORRIGIR
Paul M.
Paul M.
Moderator
Usuário do mês EN

Hello Stephen,

Please check the browser you are using to view your live site, and disable any add-ons or extensions which are interfering with the correct display of your webpage.

Please see the screenshot below which shows the Add This object on your homepage:

Kind regards,

Paul

Search the WebSite X5 Help Center (multilingual)

Ler mais
Publicado em de Paul M.
Stephen L.
Stephen L.
User
Autor

After I posted last night, I discovered that the AddThis object is successfully displaying in Edge and my iPad, but not in Explorer and Chrome. Any idea what kind of add-ons and/or extensions would create this problem?

Ler mais
Publicado em de Stephen L.
Paul M.
Paul M.
Moderator
Usuário do mês EN

The screenshot I posted was taken from Chrome.

Each user's browser configuration is unique... unfortunately I'm unable to say what will be causing this as I've no idea what extensions and settings you're using in your own copy of Chrome.  But if you type the following into the browser address bar then it may help you:

chrome://extensions/

You can also restore Chrome's default settings, here:

chrome://settings/

Ler mais
Publicado em de Paul M.