WebSite X5Help Center

 
Bosgoed K.
Bosgoed K.
User

Back-up naar internetbestand door overgang van Evolution naar Profesional 14  nl

Autor: Bosgoed K.
Visitado 851, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Hallo,

Ik kan in Profesional 14 geen back-ups terug zetten (is een internetbestand geworden), in verkenner staat wel de back-up als internet bestand maar in het programma wordt de back-up niet weergegeven.

Met vriendelijke groet,

Kaberi Bosgoed

www.zorg-en-ontspanning.nl 

Publicado em
3 RESPOSTAS
Andre E
Andre E
Moderator

En hoe heet dat bestand dan? Wat is de voolledige naam met extensie?

Een backup bestand heeft altijd iwzip als extentie.

Ler mais
Publicado em de Andre E
Bosgoed K.
Bosgoed K.
User
Autor

Hallo Andre, 

Wij hebben elkaar wel eens eerder gesproken toen ik nog compact 9 had. 

Ik heb vorige week Evelution gekocht maar daar ging alles mee fout. Ik heb toen professional 14 aangeschaft ook bij Invender. Echter de helpdesk is waardeloos.

Het is me ondertussen gelukt om back-ups te maken. Echter doet hij het vaak niet. Dan probeer ik te back-up en dan doet hij het niet ook het opslaan wil vaak niet. Het programma blijft vaak hangen. Ik snap er helemaal niks van. Met compact 9 heb ik al die ellende nooit gehad.

Nu kan ik er niet zoveel mee doordat hij amper opslaat of hij geeft aan het laatste deel niet te hebben opgeslagen waardoor ik geen back-up kan terug halen of maken.

Verder ben ik bang als ik hem binnenkort op een andere laptop installeer ik weer overnieuw moet beginnen. Dit heb ik vorige week met Evelution gehad. Ik wilde hem opnieuw installeren en toen kreeg ik een andere versie waardoor ik alles kwijt was. De back-up herkende hij niet meer.

Ik word er moedeloos van. Heb ik nu een verkeerde versie. Mijn compaqt 9 kon ik op elke computer zetten en was ik nooit wat kwijt en een back-up was al helemaal geen probleem.

Groeten,

Kaberi

Ler mais
Publicado em de Bosgoed K.