WebSite X5Help Center

 
joseph N.
joseph N.
User

Buttons, effects and other features not working after adding search bar  en

Autor: joseph N.
Visitado 255, Seguidores 1, Compartilhado 0  

my site is puntersure.com

I recently added the search bar and am deeply regretting. Problem seems out of my hand and am unable to re-do.

1.HTML code protection failed (right-click)

2.Scroll to top button dissappeard

3. Effects on buttons failed. Infact, i had to manually remove these effects like "wobble" for buttons to re-appear

4. After buttons re-appeared, they are "dead". Nothing happens even after clicking on them

5. Blog widgjet fail too: Previously, links on blog headlines would go to specific blogs, but now, clicking on them simply redirects me to my domain homepage with a "#" i.e puntersure.com/#

6. The search bar cannot search on blog articles alone, rather working on full site

Removing the search bar doesnt solve the problem. Re-installing the program doest work either. Manually deleting the imsearch.php from my server dint work too.

Other problem i came accross is that, adding html5 animation from WebAnimator plus 3 on blog side bar, causes all other items on the side bar to behave erratically.

please assist me on the search feature as of now. 

Thank you

Publicado em
2 RESPOSTAS - 1 CORRIGIR
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator
Usuário do mês EN

Hello. I checked your site in Firefox and Google Chrome.
1) Protection works.
2) I see the button and it works.
3) The hover effect on the button works.
4) I clicked on the "CLICK HERE TO DOWNLOAD PUNTERSURE APP" button and went here https://www.puntersure.com/puntersure-android-app.html
5) I didn't find the widget.
6) The search is working.
"Other problem i came accross is that, adding html5 animation from WebAnimator plus 3 on blog side bar, causes all other items on the side bar to behave erratically." - I don't see animation here https://www.puntersure.com/blog/index.php

Try clearing your browser cache.

Ler mais
Publicado em de Aleksej H.