WebSite X5Help Center

 
Martin S.
Martin S.
User

Návštěvní kniha, komentáře, hodnocení  en

Autor: Martin S.
Visitado 554, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Ahoj, jak by bylo možné prosím udělat, když potřebuji, aby komentáře a hodnocení mohl přidávat jen přihlášený uživatel a nejlépe aby uživatelovo jméno, e-mail... byli už předvyplněné ve formuláři komentáře? Z části to jde vyřešit umístěním formuláře na zamčenou stránku, ale potřebuji, aby komentáře i hodnocení byli přístupné a čitelné všem návštěvníkům webu.

Publicado em
2 RESPOSTAS
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Hello Martin

Unfortunately, none of this can be done without the help of custom code.

It is not possible to have the field autofill based on a login, that would need to be done via custom code. It is also not possible to show the Comments and Ratings on the website without allowing the user to write a new one if they're not logged in. Such a limitation would need to be implemented via custom codes.

Although implementing these logics via custom code is definitely possible, the Staff cannot provide support for this, so all I can do is leave the topic open so that other users might eventually stop by and help you out with this. I'm sorry

I thank you for your understanding and remain available here

Stefano

GOOGLE TRANSLATE ---

Ahoj Martin

Nic z toho se bohužel neobejde bez pomoci vlastního kódu.

Není možné mít pole automatické vyplňování na základě přihlášení, které by bylo nutné provést pomocí vlastního kódu. Není také možné zobrazit komentáře a hodnocení na webu, aniž by uživatel mohl napsat nový, pokud není přihlášen. Takové omezení by bylo nutné implementovat pomocí vlastních kódů.

I když implementace těchto logik pomocí vlastního kódu je rozhodně možná, zaměstnanci pro to nemohou poskytnout podporu, takže mohu pouze nechat téma otevřené, aby se ostatní uživatelé mohli případně zastavit a pomoci vám s tím. omlouvám se

Děkuji za pochopení a zůstávám zde k dispozici

Stefano

Ler mais
Publicado em de Stefano G.
Martin S.
Martin S.
User
Autor

Ahoj, děkuji za informaci. Vlastní kódy takového rozsahu si netroufnu vytvářet. Představoval jsem si něco podobného jako třeba v nákupním košíku, když se uživatel přihlásí má pak předvyplněný objednávkový formulář. Třeba časem vyjde nějaká aktualizace pro objekt komentáře, kde by byla tato funkce zapracována myslím že nejsem jediný kdo by tuhle funkci uvítal.

Ler mais
Publicado em de Martin S.