WebSite X5Help Center

7 RESPOSTAS - 1 ÚTIL
Andre E
Andre E
Moderator

Je kunt de optie captcha aanzette op je gastenboek, klanten moeten dan een code overtikken, dit voorkomt automatische spam.

Tevens kun je de optie om direct de melding op je gastenboek te plaatsten uitzetten, je moet deze dan via je control panel akkorderen (je krijgt hier een mail van).

Voor een teller zul je bij een ander bedrijf (er zijn er genoeg die gratis zijn) een code moeten aanvragen en die kan je op je zetten dmv een HTML object. Standaard gebruikt x5 shinystat, maar je kunt gerust een andere counterwebsite zoeken. Ook bij Shinystat zul je eerst een account aan moeten leggen,

Ler mais
Publicado em de Andre E
Kim Bastiaansen
Kim Bastiaansen
User

Waar kun je die optie captcha aanzetten... want idd ik krijg wel honderd berichtjes per dag met van die rotzooi erin... Verwijderen gaat ook niet meer, want als ik hem van de site afhaal blijven de berichten binnen komen. Ik hoop dat je me kunt helpen want wordt hier gek van.. alvast bedankt

Ler mais
Publicado em de Kim Bastiaansen
Andre E
Andre E
Moderator

Kim,

Ik ga ervan uit dat je de widget gastboek gebruikt hebt, bij kopieren van de code kun je deze opties aanvinken of uitvinken.

Ler mais
Publicado em de Andre E
Kim Bastiaansen
Kim Bastiaansen
User

Het is nu gelukt om idd gasteboek met code...oude is gelijk verwijderd... helemaal super

Ler mais
Publicado em de Kim Bastiaansen
Heppie Venray
Heppie Venray
User
Autor

Hoi Kim,

Ik heb de widget van het gastenboek verwijderd, maar ik blijf spam krijgen (ongeveer 1000 per dag!!!).Hoe krijg ik het voor elkaar om al die spam niet meer te ontvangen??

Ik ben redelijk thuis met de software, maar wie heeft er tijd, zin en geduld om me dit stap voor stap uit te leggen??

Alvast bedankt!!

Ler mais
Publicado em de Heppie Venray
Andre E
Andre E
Moderator

Je kan de widget weer terugzetten en dan de opties aanzetten zoals al eerder vermeld. Daarna zul je dit project opnieuw moeten uploaden naar je internetprovider.

Dan pas werken de opties die je hebt aangezet.

Spam is nooit helemaal te voorkomen. verander ook regelmatig je pasword van / naar je serviceprovider, want als die in verkeerde handen valt helpen alle opties niet.

Laat me weten als iets niet duidelijk is.

Gr

A

Ler mais
Publicado em de Andre E
Der Zwoemti
Der Zwoemti
Moderator

Uw gastenboek is nog beschikbaar!

http://www.lerenvenray.nl/gastenboek.php

Als u het verwijderen van de pagina van het programma is het nog niet op de server verwijderd. Dat is waarom je nog steeds e-mails. Verwijder de pagina in stap 5 als u verbonden bent u met de server.

Als u Catchpa u deze activeren ook niet gewonnen. Voor de X5 Catchpa is niet veilig! De spam robots doen dit automatisch via scripts.De enige manier om zich te ontdoen van de spam is het gebruik van een alternatief gastenboek.

Als je nog wilt het gebruik van X5 dan verander gewoon de volgende waarden in de widgetToon

gastenboek ('11872g0t ','','', true, false);

Er moeten enige ware en dan FALSE.Dat wil Catchpa en opmerkingen moeten worden ingeschakeld.Het getal boven de lijn niet veranderen is met u!

Als u een gastenboek alernatives te gebruiken is er een bewezen. Pagina is in het Duits, maar ik denk dat Google doet goed werk bij het vertalen. 

http://unofficialwsx5.de/board41-website-x5-version-9/tutorial/293-gästebuch-hinnendahl-einbauen/

Ler mais
Publicado em de Der Zwoemti