WebSite X5Help Center

 
Marieke Smit
Marieke Smit
User

Website uitgelijnd op alle computers  nl

Autor: Marieke Smit
Visitado 760, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Op mijn eigen computer ziet de website www.artbygon.nl er netjes uit maar op de Apple van een vriendin komt hij er zo uit te zien (zie bijlage).
Hoe kan ik ervoor zorgen dat de website op alle computers beelvullend is of heeft dat met de breedte van het scherm te maken.

Verder vraag ik me af of het mogelijk is om de sitemenu hoger in de website te zetten terwijl het wel onder elkaar blijft staan, dus paar centimeter hoger.

Laatste vraag, waar zet ik de zoekwoorden neer zodat website makkelijker bij de zoekmachines naar voren komt?

groet,

Marfieke

Publicado em
1 RESPOSTAS - 1 ÚTIL
L.R. V.
L.R. V.
User

Hallo Marieke,

Volgens mij zijn de meeste templates gemaakt voor een vaste breedte en wordt de rest met een kleur of afbeelding verder als achtergrond opgevuld.
Als je de Ipad zou draaien zou het er al beter uit zien.
Ik ken de templates van v10 nog niet genoeg, maar bij versie 9 waren er template voor verschillende resoluties. Is misschien bij v10 ook wel zo.

Het anders uitlijnen van het totale menu wordt lastig. Wel kun je wat binnen de "knoppen" spelen door bv een spatie voor de paginanaam te zetten. Want de paginanaam wordt ook gebruikt voor de knopnaam. Daardoor komt de omschrijving niet zo dicht op de linker rand te staan.

Om je laatste vraag te beantwoorden: Als je in stap 2 zit zie je de structuur van je site. Klik op een pagina 1x om de pagina te selecteren. Dan zie je bovenaan een icoontje met een soort kaartje en een handje erbij. Als je die aanklikt, kun je daar de trefwoorden en omschrijving van je pagina kwijt.

Ler mais
Publicado em de L.R. V.