WebSite X5Help Center

 
Roy Boom
Roy Boom
User

Sjabloon beeldvullend  nl

Автор: Roy Boom
Просмотрено 1438, Подписчики 1, Размещенный 0  

Goedemiddag,

Hoe kan ik een sjabloon maken die beeldvullend is op alle soorten beeldschermen? Als ik de breedte aanpas is de sjabloon op mijn laptop wel beeldvullend maar op mijn gewone computer niet.

Vriendelijke groet,

Roy Boom

Размещено
2 Ответы - 1 Полезно - 1 Корректно
Andre E
Andre E
Moderator

Roy,

Wat jij wil is responsive design, helaas kan dat (nog) niet met x5. Het wordt wel veel gevraagd en er zijn veel topics over, zoek eens hier in Answers, lees ze door, maar vooralsnog kan x5 dit niet. Met responsive site wordt bedoeld dat je website zich aanpast aan jou gebruikte beeldscherm hoe groot of klein ook. (over het algemeen heeft responsive ook een max en een min. maar die liggen vaak ruim buiten de standaards)

Wat je wel kan doen is je achtergrond aan de breedte aanpassen (beeldvullendmaken), net zoals hier in Answers bv. Maar de breedte van je website en info is vast, en als je deze te klein maakt zal je browser dit met een schuifbalk opvangen.

Door een achtergrond te gebruiken en deze een beetje slim laten doorlopen in je header en footer wek je wel een beetje de illusie dat je website zich aanpast, in werkelijkheid is dat dan alleen de achtergrond.

Voor responsive is het afwachten of Incomedia dit kan maken en wil maken. Er is wel veel vraag naar dus ik kan me heel goed voorstellen dat ze dit heel graag willen doen. Alleen is het technisch niet zo makkelijk als het lijkt..... afwachten dus helaas.....

MVG André

Читать больше
Размещено От Andre E
Roy Boom
Roy Boom
User
Автор

Beste André,

Bedank weer voor je snelle en duidelijke antwoord.

Groet, Roy

Читать больше
Размещено От Roy Boom