WebSite X5Help Center

 
Kalle H.
Kalle H.
User

Website text problem.  en

Автор: Kalle H.
Просмотрено 445, Подписчики 1, Размещенный 0  

Asensin tietokoneeni käyttöjärjestelmän uudelleen ja asensin sitten WebSite 5 Pron.

Vasta sitten asensin tietokoneeseen lisäfontteja, joita myös WebSite 5 Pro -ohjelma käyttää sen eri verkkosivuille.

WebSite 5 Pro -ohjelmassa verkkosivujen tekstit näkyvät mustina, vaikka niihin on maalattu eri värejä. Samoin fontti on sama kaikissa teksteissä ja esim. kursivoitu on poistettu teksteistä, kun sivuja tarkastellaan ohjaimen omassa katseluikkunassa tai verkkoselaimessa.

Tekstinkäsittelyssä olevissa leipäteksteissä tekstin väri on musta, vaikka se on asetettu eri väriin verkkosivuston tason asetuksissa.

Onko kyseessä WebSite 5 Pro -ohjelman oma virhetila ja miten se saadaan toimimaan oikein, vai johtuuko se siitä, että ohjelmaa asennettaessa ei nettisivuilla käytettyjä fontteja asennettu tietokoneelle.

Saako WebSite 5 Pro -ohjelman toimimaan oikein, näyttämään fontit ja niiden värit oikein WebSite 5 Pro -ohjelman sisäisellä korjauksella, vai onko parasta asentaa koko ohjelma kokonaan uudelle tietokoneelle?

Tai mikä muu voisi olla vikana, että nettisivuja katseltaessa fontit eivät toistu oikein, niiden koko on oikea, mutta värit ja kirjasintyypit eivät toistu oikein.

En muista WebSite 5 Pron versiota ennen kuin asensin tietokoneeni käyttöjärjestelmän uudelleen. Nyt ohjelma on päivitetty uusimpaan versioon.

Yritin avata uutta nettityötä ja silloinkaan kirjasimien kirjaimet eivät näy oikeissa väreissä, vaikka ne näkyvät sivuston määrittämillä fonteilla.

Tietokoneen käyttöjärjestelmä on WIN 10 Home.

 

Размещено
1 Ответы
Daniel W.
Daniel W.
User
Лучший пользователь месяца EN

Lataa ja asenna WebSite X5 -ohjelma uudelleen Incomedian verkkosivustolta.

Käynnistä sitten Windows uudelleen, joten älä vain sammuta sitä ja käynnistä se uudelleen.

Hae nyt projekti kiintolevyltä Website X5:llä, napsauta sitten "Esikatselu" samalla kun pidät vasenta Ctrl-näppäintä painettuna ja odota, kunnes vihreä edistymispalkki on näkynyt kokonaan.

Lataa nyt koko verkkosivusto verkkotilaan käyttämällä WebSite X5:tä, mahdollisesti poistamalla verkkosivusto verkkotilasta etukäteen.

----- Saksan kieli (Deutsch) -----

Mal das Programm WebSite X5 neu von der Incomedia Webseite herunterladen und neu installieren.

Dann Windows neu starten, also nicht nur aus- und wieder einschalten.

Nun mit Website X5 das Projekt auf der Festplatte aufrufen, dann bei gedrückter linker Strg-Taste auf "Vorschau" klicken und warten bis der grüne Fortschrittsbalken ganz durchgelaufen ist.

Jetzt die Webseite mit WebSite X5 komplett auf den Webspace hochladen, evtl. vorher die Webseite auf dem Webspace löschen.


Читать больше
Размещено От Daniel W.