WebSite X5Help Center

 
Raimond T.
Raimond T.
User

Import project van Profess10nal naar home 10  nl

Автор: Raimond T.
Просмотрено 1913, Подписчики 1, Размещенный 0  

even een vraag is het mogelijk om een website (project) dat gemaakt is in website x5 profess10nal in te lezen in website x5 home 10 ?

**** Engels***** (zo best als mogelijk :-) )

just a quick question is it possible to import a website (project) that was made in website x 5 profess10nal into website x 5 home 10?

Размещено
5 Ответы - 1 Полезно
Andre E
Andre E
Moderator

Raimond,

Nee dat gaat echt niet. Wellicht kun je ze naast elkaar zetten en teksten en plaatjes 1 voor 1 kopieren. Maar dan heb je het wel een beetje gehad.

Succes MVG A

Читать больше
Размещено От Andre E
Raimond T.
Raimond T.
User
Автор

Dat is jammer, want ik heb een website gemaakt voor een klant ( de eerste keer met websitex5 profess10nal) maar de klant wil graag zelf dingen hier aan verandere tekst en plaatjes.

nu kun je met Dynamic Content de klant dingen laten wijzigen maar ik mis wat dingen zoals de tekst kleur wijzigen en een foto album wat heb ik gemaakt kun je online niet wijzigen. daarom dacht ik als ik de klant de home versie laat kopen kan hij zo de site bijwerken (fotoalbum en meer functie om met teksten te werken). 

Of is er nog een ander manier hoe ik de klant dit kan laten doen ? dit is de website www.wingsproject.nl (zijn nu geen Dynamic Content pagina's).

Alvast bedankt.

Читать больше
Размещено От Raimond T.
Andre E
Andre E
Moderator

Nee echt niet. (tenzij je klant in code kan programeren maar dan had je geen website voor hem hoeven maken)

Wat je kan doen is de website in v10 maken en klant moet dan ook v10 kopen.

Ik weet dat sommige dit op die manier doen. Je kan de pro ook niet in v10 omzetten. Dus dan zal je het project in V10 opnieuw moeten maken.

Dat is echt de enige mogelijkheid.

Succes.

Читать больше
Размещено От Andre E
Raimond T.
Raimond T.
User
Автор

Hoi Andre,

Oké, bedankt voor je antwoord. ga maar eens kijken of ik zelf niet de website ga onderhouden voor de klant of hij moet het pakket kopen (ligt een beetje aan de prijs wat de klant wil uitgeven).Hopelijk breidt Incomedia in de toekomst Dynamic Content functie's uit (webbase CMS).

Toch bedankt voor je hulp.

Vindt trouwens WebsiteX5 een gebruiksvriendlijk pakket

Читать больше
Размещено От Raimond T.
Andre E
Andre E
Moderator

Ja X5 is heel prettig werken, je kan er zonder veel kennis mee werken en met kennis kun je gebruik maken van het besparen van een hoop schrijf werk en toch ook lastige items erin doen.

De basis is echter standaard websites (dus geen CMS), dus ik verwacht zelf niet heel veel aanpassingen in de dynamic contant. Maar je hebt gelijk het aanpassen van wat kleurtjes en uploaden vanaf je pc zou al een hele stap zijn.

Je kan een idea post doen voor dit soort zaken, hoe meer aanvragen, hoe meer kans dat ze het wel meenemen....

Читать больше
Размещено От Andre E