WebSite X5Help Center

 
Quodbach H.
Quodbach H.
User

Automatisch verwijderen van mappen, pagina's en bestanden op server  nl

Autor: Quodbach H.

Bij het exporteren van het project naar de server worden mappen, pagina's en bestanden die uit het project zijn verwijderd niet automatisch ook van de server verwijderd. Dat moet je dus handmatig doen. Bij grotere projecten is het opschonen van de server inmiddels erg tijdrovend en erg moeilijk. Ik weet bijvoorbeeld niet wat de relatie is van de bestanden "PluginAppObj" tot de inhoud van de site, andere mappen en losse bestanden. Als ik een map of pagina, moet ik dan ook een "PluginAppObj" verwijderen en zo ja welk?

Andere aanbieders van webbouwsoftware, zoals Siquando, hebben wel de optie om uit het project verwijderde bestanden automatisch van de server te verwijderen, dus technisch moet dat ook voor X5 prof 12 kunnen. Ik verzoek Incomedia haar professionele software ook van deze optie te voorzien. Gaarne reactie.

Gepostet am
4 ANTWORTEN
Jan Van Den Berg
Jan Van Den Berg
User

Hallo Quodbach,

Wat ik een paar keer per jaar doe is met een ftp ( WS_FTP) programma mijn hele server- ruimte  bij mijn provider leegmaken en dan mijn project volledig opnieuw uploaden.

( Volgens mij kan het niet eenvoudiger, of ben ik nu erg kort door de bocht?)?

Gr,

Jan

Mehr lesen
Gepostet am von Jan Van Den Berg
Quodbach H.
Quodbach H.
User
Autor

Hoi Jan, is me bekend. Bij grote projecten (platforms) die ik beheer en het aantal wisselende pagina's is dat toch erg tijdrovend; het zijn geen hobbyprojecten (tijd = geld). Bij sommige concurrenten kan het wel, dus waarom niet ook bij Incomedia?

Mehr lesen
Gepostet am von Quodbach H.
Andre E
Andre E
Moderator

Goed plan. scheelt data, tijd en storingen.

Optie moet wel selecteerbaar zijn en standaard uit zou ik haast zeggen.

Mehr lesen
Gepostet am von Andre E
Quodbach H.
Quodbach H.
User
Autor

Dear Claudia, Incomedia, will you comment this issue?

Mehr lesen
Gepostet am von Quodbach H.