WebSite X5Help Center

 
Koos G.
Koos G.
User

Naam veranderen  nl

Autor: Koos G.
Besucht 557, Followers 1, Geteilt 0  

Kan ik de naam van https://koos-g.websitex5.me/  veranderen naar www.dbcw.nl

Ik heb een site gemaakt met toegangsbeheer wat gewoon niet werkt.

Helaas, ik geef het op ik kom niet tot een oplossing kijk u zelf maar als ik de site exporteer naar mijn site www.dbcw.nl onder het menu uitslagen NIETS. Als u kijkt bij u koos-g.websitex5.me dan wel .

Graag een oplossing anders stop ik er mee

Gepostet am
7 ANTWORTEN
Andre E
Andre E
Moderator

Niet opgeven Koos, komt vast wel goed.

Wat ik zie, is dat de sites niet hetzelfde zijn. 

De ene pagina verwijst naar uitslagen.html(dbcw), de ander naar uitslagen.php (koosG)

Ik denk dat je op de bewuste pagina van uitslagen.php een lock hebt gezet zodat alleen gebruikers er bij kunnen. en bij dbcw is dat niet.

Toch even in het kort wat technische zaken, voor een lock moet er een ander type pagina gemaakt worden, dit is een zogenaamd php pagina, dit kan nl niet in de gewone internet taal html.

php is een internet taal en html ook, alleen heb je som de ene nodig en soms de andere. X5 regelt dat allemaal voor je. Maar doordat je er een lock op gezet hebt wordt het automatisch dus php.

Blijf even bij me ondanks dat het wat technisch word want het valt best wel mee.

php word deels aangestuurd door je provider en daar bestaan diverse versies van Deze kun je meestal zelf instellen dmv een login die je van je provider krijgt.

Ik laat dat nu even los, maar het is goed te weten dat het zo werkt en waarom dat zo is. Bij html is er geen software nodig van je provider en dat werkt directer, meer 1 op 1 dus.

Nu mijn vraag om je beter te helpen, heb je bewust een lock erop gezet of niet? (knopje op de pagina bovenaan) 

Afhankelijk daarvan kunnen we weer verder door bv terug te gaan naar html of met lock verder maar dan word het ietswat technisch en heb je php nodig, blijf bij mij want ook dat is zeker te doen!

Maar eerst dus vraag 1, wil je de uitslagen alleen voor leden hebben of mogen die voor iedereen zichtbaar zijn? 

Denk daarbij ook aan privacy, als het voor iedereen zichtbaar mag zijn, heb je toestemming nodig met complete namen en zou je bv kunnen terug vallen op voornaam en 1 (eerste) achternaam letter dan heb je geen toestemming nodig en dus ook geen lock (beveiligde pagina).

Denk hier even over na, en dan hoor ik het wel hoe verder. Als het je echt te gek wordt wil ik het ook wel voor je opzetten. Maar gooed doe eerst eens een antwoord op mn vraag en denk even na over de gemeldde opties.

MVG

Andre

Mehr lesen
Gepostet am von Andre E
Koos G.
Koos G.
User
Autor

Hallo André,  ik het is inderdaad de bedoeling dat de pagina alleen zichtbaar wordt voor leden.

met vriendelijke groet

Koos Graves

Mehr lesen
Gepostet am von Koos G.
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Good afternoon

In order to correctly move your website from another hosting to the WebSite X5 one, you need to follow these two specific guides.

The first one explains to you how to move the website. The second one focuses on how to move your domain name, which is what you were asking

https://guide.websitex5.com/en/support/solutions/articles/44002250715-spazio-web-come-si-sposta-il-proprio-sito-sullo-spazio-web-di-website-x5-hosting

https://guide.websitex5.com/en/support/solutions/articles/44002248715-web-domain-how-set-up-a-domain-registered-to-another-registrar-so-it-redirects-to-your-webspace

Check these out and let me know if this helps you

Thank you

Stefano

GOOGLE TRANSLATE ---

Goedenmiddag

Om uw website correct van een andere hosting naar de WebSite X5 te verplaatsen, moet u deze twee specifieke handleidingen volgen.

De eerste legt u uit hoe u de website kunt verplaatsen. De tweede richt zich op hoe u uw domeinnaam kunt verplaatsen, wat u vroeg

https://guide.websitex5.com/en/support/solutions/articles/44002250715-spazio-web-come-si-sposta-il-proprio-sito-sullo-spazio-web-di-website-x5-hosting

https://guide.websitex5.com/en/support/solutions/articles/440002248715-web-domain-how-set-up-a-domain-registred-to-another-registrar-so-it-redirects-to- uw-webruimte

Bekijk deze en laat me weten of dit je helpt

Bedankt

Stefano

Mehr lesen
Gepostet am von Stefano G.
Andre E
Andre E
Moderator

De lock staat echter niet aan op de dbcw site. daarom kun je daar de uitslagen zien.

bij koos g staat de lock wel aan en moet je dus inloggen om de pagina te mogen lezen.

je hebt naam nodig en een email adres (hoeft niet een bestaande te zijn) deze kun je gebruiken om in te loggen.

vul deze data in bij stap1 acces management, met het daar ingevulde mail adres en passwoord kun je dan inloggen en zien alleen mensen de uitslag die dat mail adres en passwoord hebben (die moet je dus uitdelen aan je/de leden)

Lukt het zo? Laat het anders weten.

Mehr lesen
Gepostet am von Andre E
Koos G.
Koos G.
User
Autor

Hallo André, dat klopt maar als ik deze inschakel dus lock aan in dbcw.nl dan krijg ik alleen tekst als je wil kan ik 

deze wel aanzetten dan kan je zien wat er gebeurd.

gr. Koos

Mehr lesen
Gepostet am von Koos G.
Koos G.
Koos G.
User
Autor

stefano, het is juist van x5 pro naar een andere provider laughing

Mehr lesen
Gepostet am von Koos G.
Andre E
Andre E
Moderator

Dan heb je bij die provider wellicht een te lage PHP versie aan staan. Als het goed is heb je van de provider een inlog gekregen voor een admin panel. Log daar in en zoek voor PHP versie, zet die dan zo hoog mogelijk (minimaal 8.0) en probeer het daarna nog eens. Anders bel de helpdesk van de provider of leef hun FAQ hoe je de PHP versie kan veranderen.

Mehr lesen
Gepostet am von Andre E