WebSite X5Help Center

 
M. Szyszkiewicz
M. Szyszkiewicz
User

E-mail Hyperlink error in Website X5 Evolution 10  en

Autor: M. Szyszkiewicz
Besucht 935, Followers 2, Geteilt 0  

E-mail Hyperlink error in Website X5 Evolution 10.

Hi,

I create hyperlink to e-mail without anything in subject and body fields (only e-mail). When I published my website and click on hyperlink to send mail, my e-mail software open new mail with "&body=" in subject.</p> <p>To solve this problem I use spacebar in subject field, but what to do to let those field empty and not generate new mail with "&body=" in subject?

Best Regards

Marek

Gepostet am
5 ANTWORTEN
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello Marek,

I tried the email link but it didn't happen. Can you please write me the link to your website and tell me what is your email client program?

Many thanks!

Mehr lesen
Gepostet am von Claudio D.
Paul M.
Paul M.
Moderator
Nutzer des Monats EN

Hello Marek,

In case it is helpful I can confirm that your email link works correctly for me using Windows Live Mail (i.e. "&body" is not shown in the subject field)

Kind regards,

Paul

Mehr lesen
Gepostet am von Paul M.
M. Szyszkiewicz
M. Szyszkiewicz
User
Autor

Hello,

I try next test and if email address security is enabled hyperlink in Outlook 2007 works!

Only without security isn't good Frown

I will check on monday how this looks on few computers with MS Office 2007.

I updated my test site: http://www.szyszkiewicz.pl/mail.html

Mehr lesen
Gepostet am von M. Szyszkiewicz
Paul M.
Paul M.
Moderator
Nutzer des Monats EN

Hello Marek,

I tested both links on the updated page, this time from Internet Explorer as well as Google Chrome, and in each case the subject field was blank (as it should be) in Windows Live Mail.

Kind regards,

Paul

Mehr lesen
Gepostet am von Paul M.