WebSite X5Help Center

 
Łukasz Z.
Łukasz Z.
User

Czy mogę odzyskać stracony program?  pl

Autor: Łukasz Z.
Visitado 845, Followers 1, Compartido 0  

Witam! Posiadałem wersję WebSite X5 Compact 9. Niestety nadszedł czas, gdy musiałem mieć oczyszczony komputer ze wszystkiego i od nowa wgrywany system... Usunął się również mój kochany program i strona, w którą wkładałem wiele serca i czasu. Co mogę zrobić, by odzyskać mój program, który przepadł? Teraz nie mogę edytować swojej strony, a bardzo mi na niej zależy, jednak nie mogę sobie na to pozwolić, by kupić nowy program. :(

Publicado en
3 RESPUESTAS - 2 úTIL - 1 CORRECTO
Bruce ..
Bruce ..
User

Cześć Łukasz Z. !

Jeśli zakupiono program można ponownie pobrać program w "Widok " w profilu użytkownika opcji pobierania i Moje licencje , znajdziesz swoją licencję jeżeli kupiłeś program.

Jeśli nie składają się na witrynę, którą stworzył niestety stracili wszystko . Ale niektóre serwery hostingowe wykonywania kopii zapasowej witryny , możesz skontaktować się z obsługą .

Pamiętaj, że Incomedia oferuje zniżki na program na " Oferta dla Ciebie ". Mam nadzieję, że był pomocny na moją odpowiedź .

Tradução

Olá Łukasz Z.!

Caso tenha adquirido o programa você pode baixar o programa novamente no "Ver perfil do usuário" na opção download, e nas Minhas licenças, você encontra sua licença caso tenha comprado o programa.

Caso não tenha realizado o backup do site que você criou infelizmente você perdeu tudo. Porém alguns servidores de hospedagem realizam backup do site, você pode entrar em contato com o suporte.

Vale lembrar que Incomedia oferece desconto na compra do programa na opção "Ofertas para você".

Leer más
Publicado en de Bruce ..
Bruce ..
Bruce ..
User

Niestety, następuje sitodruku .

Leer más
Publicado en de Bruce ..
Promise SA
Promise SA
Icm Partner

Witaj Łukasz,

Link do pobrania pliku instalacyjnego znajdziesz w sekcji "Pobieranie", do której link znajduje się na stronie głównej Answers, w prawej kolumnie.

Pozdrawiam

Leer más
Publicado en de Promise SA