WebSite X5Help Center

 
greg carlson
greg carlson
User

Stopped connecting to ftp?  en

Autor: greg carlson
Visitado 642, Followers 1, Compartido 0  

on June 1st I no Longer can upload my site in pro13 or ev11.

I know you have been trying to fix the startup issue (it takes 14 min) and I think you may have dissabled the ftp function. I dont know of any other reason why. I made no changes to setting(been the same for a year)and I have internet soooo...

If you can help me with this I would REALLY be in your debt.

thanx

Greg Carlson

Publicado en
2 RESPUESTAS
A. Kris
A. Kris
User

Hello Greg,

If you have not made any changes, it's strange that you will not run ftp. Check again if you entered the server data correctly. You may reset all ftp settings back and maybe fix it. Otherwise, contact your manager and ask them to resolve the issue. Ws works correctly, if the ftp setting is set correctly.

Leer más
Publicado en de A. Kris
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Greg, a 14 minute startup is a serious delay, are you experiencing this when WX5 loads, or when you attempt to open a project?

If the issue is when it is loading, the cause could possibly be a firewall issue. Do you have a 3rd party firewall perhaps in conjunction with an anti-virus package? Can it be disabled (you might also try starting WX5 without the internet connected to see if that affects startup times)?

If it is a firewall issue, this will stop FTP.

However, to make sure your settings are correct and there are no issues with your hosting, have you tried Filezilla (or similar) to make sure you can upload your site after exporting it to disk?

Leer más
Publicado en de Esahc ..