WebSite X5Help Center

 
Osman Öz
Osman Öz
User

LİSANS KODU VE DİL SORUNU YENİDEN  en

Autor: Osman Öz
Visitado 2138, Followers 1, Compartido 0  
Tags: d,l,sans,ve

merhaba benim bir yakın arkadaşım Hollanda da yaşıyor. orada satılan bir website x5 evolution 10 ürününü satın alıp bana sadece lisans kodunu gönderse o ürünün lisans kodu ile programı Türkçe olarak çalıştırabilir miyim. çalıştırmak mümkün ise o kodu benim profilimden ekleyebilir miyim. yoksa nasıl bir yol izlemeliyim. şimdiden ilginize teşekkürler. ürün adı "WSX5EVO10NL" şeklinde yazıyor. sanki sadece hollanda dili ile kullanılabilir gibi zannediyorum. öyle değilse bir açıklama yazabilir misiniz. türkçe de kullanabilir miyim. ilginize teşekkür ederim.

Publicado en
1 RESPUESTAS
Incomedia
Samantha M.
Incomedia

Hello Osman,

you can of course use your program in Turkish if you want to. Once you have purchased it, launch your program and select the turkish language. Once this has been done, you will have your program in Turkish and you can select the turkish language content as well for your projects.
Please feel free to write back if you have anymore questions!
Thank you!
Samantha

***** Google Translation:

Osmanmerhaba

Eğeristerseniztabii kiTürkprogramınızıkullanabilirsiniz.Eğersatın almışsonra,programı başlatmakveTürkdili seçin.Bu yapıldıktansonra,Türkçe olarakprogramolacakve sizeprojeler içindetürkçediliçeriğiseçebilirsiniz.
Artıkbir sorunuz varsageri yazmakiçin çekinmeyin!
Teşekkür ederiz!
Samantha

Leer más
Publicado en de Samantha M.