WebSite X5Help Center

 
Egbert P.
Egbert P.
User

Attachments not within mail after sending it via emailform  en

Autore: Egbert P.
Visite 1433, Followers 1, Condiviso 0  
Parole Chiave: attachment,emailform,form,mail

The emailform at my website is working, but only the attachment is not coming with the email, i tried to change script to low, and tried almost everything else in Evolut10n x5. Can someone help me out, i need the attachments to come to my email.

Postato il
5 RISPOSTE
Paul M.
Paul M.
Moderator

Hello Egbert,

Have you checked with your webhost to ask them if they place any restrictions on using attachments when sending using PHP mail?  If not it would be a good idea to do this first, as that could well be the problem, especially when you receive the body of the email correctly.

Let us know how you get on.

Kind regards,

Paul

Leggi di più
Postato il da Paul M.
JiPeR 48
JiPeR 48
Moderator
Utente del mese FR

Hell Paul & Egbert, I think that theproblem can be solvedby addingfile types on the contact form. See my screenshot in attachment.

Hope this will help Egbert ? @+, J.P.

Leggi di più
Postato il da JiPeR 48
Paul M.
Paul M.
Moderator

Thanks Jiper!  Very useful information  Smile

Leggi di più
Postato il da Paul M.
Egbert P.
Egbert P.
User
Autore

I have allready puttet the following at that rule:

.jpg, .jpeg, .png, .zip, .doc, .docx, .dwg, .pdf, .xml, .xmls, .rar, .txt, .jpeg

I changed that, and put away only the dots.. and now its working !!!

Thanks a lot !!!!!!!!!!!!!!!!

Jiper 85
Hell Paul & Egbert, I think that the problem can be solved by adding file types on the contact form. See my screenshot in attachment. Hope this will help Egbert ? @+, J.P.
Leggi di più
Postato il da Egbert P.