WebSite X5Help Center

 
Ton Van Weeren
Ton Van Weeren
User

Ik zie telkens empty-GT_imagea-1-.png  nl

Autor: Ton Van Weeren
Visited 542, Followers 1, Udostępniony 0  

Hallo beste lezer van dit bericht,

ik heb 3 problemen met het program WebSite X5 Pro ik krijg de melding via het controle programma  WebSite Auditor van SEO POWERSUITE:  empty-GT_imagea-1-.png deze heb ik opgezocht in mijn ontwerp maar kan nergens empty-GT_imagea-1-.png vinden. wel in incomedia map in de map images en op mijn website ook onder de map images. ik verwijder deze in alle 2 de mappen en upload mijn website weer en staat deze weer in bijde mappen terwijl ik ze hebt verwijderd.... wie kan mij uitleggen wat er aan de hand is. ik heb al mijn bestanden uitgeplozen maar kan nergens een empty-GT_imagea-1-.png vinden.

Ik krijg ook de melding SEO POWERSUITE Dubbele titels en meta descriptions en lege alt tekst. Zie de bijlage. Is er iemand die zijn kundigheid wil delen over deze storende meldingen. Of zijn dit schoonheids foutjes die zitten in het programma WebSite X5 Pro....

Alvast heel erg bedankt voor de uitleg.

Met vriendelijke groet, Ton

Zie de bijlage voor de voorbeelden.

Posted on the
9 ODPOWIEDZI - 3 USEFUL - 1 PRAWIDłOWA ODPOWIEDź
Ton Van Weeren
Ton Van Weeren
User
Autor

Hallo Andre, bedankt voor je snelle bericht op mijn vragen. Het volgende heb ik opgelost empty-GT_imagea-1-.pngdit het probleem zat in de zijbalken ik gebruik altijd een lege sjabloom en daar zal zeer waarschijnlijk het probleem in zitten. dit probleem is gelukkig opgelost... ik heb de website helemaal leeg gehaald en de check gedaan met X5 pro (dit doe ik altijd) en niets ontdekt maar geef wel weer de fout Dubbele titels en metabeschrijvingen in SEO POWERSUITE ik mag er toch wel vanuit gaan dat dit programma hopelijk bij het juiste eind heeft anders vraag ik mijn geld terug heb 30 dagen om geld terug actie. 

Nogmaals weer bedankt voor je duidelijke uitleg.

En tot de volgende vraag maar weer.

Groetjes, Ton

Czytaj więcej
Posted on the from Ton Van Weeren
Andre E
Andre E
Moderator

Hoi Ton,


Als je met externe check's gaat werken krijg je met 5 pakketen 5 verschillende oplossingen. Soms is er een gemene deler, daar zou je dan naar kunnen kijken of het makkelijk op te lossen is.

Het is maar net waar de maker extra aandacht oplegt. Ook veranderd er veel, sommige ceo check's gaan mee met hun tijd andere weer niet.

X5 werkt gewoon goed, vertrouw er gewoon op. Ik sta met mijn site ver boven andere sites die veel groter en betere programeurs hebben dan ik, maar ik ben gestopt met externe checks, het is elke keer wat anders en soms ook na verloop van tijd weer anders. Kijk er dus naar, zie je veel zelfde items kijk dan of je dit kan oplossen maar maak je er niet al te sappel over anders word je echt gek in internetland.

Succes verder en test lekker veel in de komende 30 dagen, je site zag er in ieder geval mooi uit.

Czytaj więcej
Posted on the from Andre E
Frans M.
Frans M.
User

Hallo Ton, Andre,

ik heb hetzelfde probleem met het empty-GT_imagea-1.png. Het is er op een bepaald moment ingeslopen, hoe weet ik niet en ik krijg het er niet uit. Ik gebruik de EVO-versie. Hoe is dit op te lossen?

Met vriendelijke groet,

Frans

Czytaj więcej
Posted on the from Frans M.
Andre E
Andre E
Moderator

Hoi Frans, check in je template of dat plaatje ergens te vinden is, bv in stap 2 template structure (alle kleurtjes links nalopen en alle vlakken per kleur. Ton gaf aan dat het in de zijbalk zat.

Maar wat krijg je als melding bij het plaatje? En waar controleer je het mee?

Zoals al eerder gezegd externe checks controlen alles, maar niet bij elk plaatje hoort bv een beschrijving, soms is dat zelfs niet wenselijk, bv als het plaatje een onderdeel is van je menu of zo. Skip die melding dan gewoon of negeer het. De externe chackup's weten namelijk niet waar het voor is en zodoende geven ze vaak verkeerde info of waarschuwingen. Als je weet hoe je site werkt en opgebouwd is weet je ook wat wel en niet een titel of alternatieve text nnodig hebt. Nogmaals niet alle plaatjes hebben dat nodig maar de externe chack's lopen ze wel allemaal na en zeuren ook over alle plaatjes.

Ik zou het laten, vertrouw op x5! Switch anders over naar Pro daar zit een CEO ingebouwd die rekening houdt hoe x5 heeft gemmaakt en waarom en die geeft die meldingen niet tenzei het nodig is en dan nog blijft de keus aan de programeur om je plaatje van info te voorzien. 

Ik doe bewust bij sommige delen van mijn websites de melding negeren omdat het gewoon weg niet voor elk plaatje noodzakelijk is!

Weet dus waarom wat doet en waar het voor nodig is en dient voordat je alles maar klakkeloos over neemt van externe checkup's. Google desnoods even verder wat de bedoeling is, zodat je bewust bent van wat het doet. Dan kun jij bepalen of het nodig is.

Czytaj więcej
Posted on the from Andre E
Frans M.
Frans M.
User

Hoi Andre,

bedankt voor de snelle reactie. Ik heb het niet met een externe checker gevonden, maar het staat als bestandje in de map ..\images. Bovendien genereert X5 het in de html-code:

<div id="imSideBarObjects"><div id="imSideBar_imObjectImage_01_wrapper" class="template-object-wrapper"><div id="imSideBar_imObjectImage_01"><div id="imSideBar_imObjectImage_01_container"><img src="images/empty-GT_imagea-1-.png" title="" alt="" />

Daaraan is te zien dat het inderdaad in de zijbalk zit; de website heeft echter geen zijbalk. Als ik in X5 via stap 2 – template structure alle opties naloop, ook de zijbalk, vind ik geen verwijzing naar dit bestandje.
Het is natuurlijk geen groot probleem, de website (www.broers-rolluiken.nl) werkt naar behoren, maar ik wil het graag “clean” houden. Voor de rest bevalt X5 prima!

Frans

Czytaj więcej
Posted on the from Frans M.
 ‪ KolAsim ‪ ‪
 ‪ KolAsim ‪ ‪
Moderator
Frans M.
... ... ...  Als ik in X5 via stap 2 – template structure alle opties naloop, ook de zijbalk, vind ik geen verwijzing naar dit bestandje. ... ... ... 

(It > Nl) ... is de transparante afbeelding die standaard in de zijbalk wordt gevonden en die je hebt verborgen:   https://www.broers-rolluiken.nl/images/empty-GT_imagea-1-.png

... ciao ...

.

Czytaj więcej
Posted on the from  ‪ KolAsim ‪ ‪
Frans M.
Frans M.
User

Bedankt voor de tip dat het een verborgen bestand was! Ik heb eerst de zijbalk geactiveerd en daarna bij de inhoud het verborgen bestand verwijderd. Daarna de zijbalk weer gedeactiveerd.

Nogmaals bedankt, super service!

Met vriendelijke groet,

Frans

Czytaj więcej
Posted on the from Frans M.
 ‪ KolAsim ‪ ‪
 ‪ KolAsim ‪ ‪
Moderator

...wink...

Czytaj więcej
Posted on the from  ‪ KolAsim ‪ ‪