WebSite X5Help Center

 
Andy R.
Andy R.
User

Contact Form Error, when submitted error page appears  en

Autor: Andy R.
Visitado 403, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Since the upgrade when trying to submit a data form receiving error website message 

Publicado em
14 RESPOSTAS - 1 ÚTIL
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator

Hello.Try changing the version of PHP to 7.1.Try to unload the site completely, and not just update.

Ler mais
Publicado em de Aleksej H.
Sang Moon
Sang Moon
User

My hosting is with PHP 7.1 and when I updated my site using the new Evo I received a message "enbble java script" so I uploaded completely and I received error website message on form submissions. I have contacted my website hosting tech support to take a look and after they took a look at my website and they said the developer has script error in the program. So I reintalled the previous verion 17.1.2 and reuploaded my website and now it works fine. It seems we have to wait until the Website X5 developer fixes the script error in the new Evo program that causes the error in the submission forms.

Ler mais
Publicado em de Sang Moon
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Sadly, so far I have not been able to reproduce this fault (although I am sure it exists)

Ler mais
Publicado em de Esahc ..
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator

"It seems we have to wait until the Website X5 developer fixes the script error in the new Evo program that causes the error in the submission forms." - I think you are right.

Ler mais
Publicado em de Aleksej H.
Giuseppe Guida
Giuseppe Guida
User

An Italian user has solved in this mode:
"I entered the Contact Form Object settings, I deleted a field (eg. name and surname), then I've recreated that field again and I did CTRL + Preview, I used the Save function to save the project and then I exported online the  web site and everything seems to work perfectly."

Ler mais
Publicado em de Giuseppe Guida
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Good day to everyone

I would like to inform you that the issue has been addressed in the latest 2019.1.6

It seems to have been generated by a faulty installer prior to the 2019.1 release that didn't correctly overwrite older files.

Please update your software and try this again. Give me a feedback here if possible

Thank you

Stefano

Ler mais
Publicado em de Stefano G.
Sang Moon
Sang Moon
User

I have updated to the 2019.1.6 version and uploaded the website and it works fine. Thank you.

Ler mais
Publicado em de Sang Moon
Peter C.
Peter C.
User

I have the same issue as described above, except the measures suggested do not work for me.

My contact form (https://www.japaneselamps.com.au/lamp-order-form.html) has been working successfully for years, and now does not!

Yesterday I updated my WS X5 Pro to Version 2019.1.6 (64 bit) and uploaded the new website. Once completed, the form is submitted and then hangs on the page https://www.japaneselamps.com.au/imemail/imEmailForm.php

I have tried deleting the online files before uploading - no luck!

I deleted and re-entered the "Name: " field - no luck!

I have 2 separate websites using WS X5, and both are affected i the same way.

The contact form is the only way my clients can give me orders, so this problem is disasterous for me.

Can anyone help further, especially Incomedia?

Ler mais
Publicado em de Peter C.
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Peter, did you resolve this issue or does it continue?

I cannot find a contact form (only an email link under lamps) on your website

Have you checked the version of php you hot is running? (should be minimum 5.6 and most here recommend 7.1)

Ler mais
Publicado em de Esahc ..
Wayne B.
Wayne B.
User

Hi Peter, I will put my details into your contact form as a test. Let us know if it gets to you. Fantastic product by the way! I live in NZ and do a lot of workshop stuff in my role as a technology and art teacher. Wayne

Ler mais
Publicado em de Wayne B.
Wayne B.
Wayne B.
User

Looks like it hangs exactly where you indicated. Esahc suggested to check your php settings. I had to get my web hosts to activate php selection before I could update mine to 7.1.

Ler mais
Publicado em de Wayne B.
Peter C.
Peter C.
User

Thanks for taking the time, Wayne.

I've just been informed that I'm running 5.3, so I'll now update and post the results.

Ler mais
Publicado em de Peter C.
Peter C.
Peter C.
User

Everything's working fine after I updated PHP to version 7.1.

Thanks to those that helped! coolcool

Ler mais
Publicado em de Peter C.