WebSite X5Help Center

 
A. Go
A. Go
User

Expert section Problem on Version 13.1.5.16 (64 bit)  en

Автор: A. Go
Просмотрено 1478, Подписчики 1, Размещенный 0  

Hello,

WX5 does not update the custom code on Version 13.1.5.16 (64 bit)

Preview / index.html keeps showing the old custom code although
new code was added at The Expert section.

All the cache was cleared as well and WX5 keeps showing the old custom code.

Any ideas?

Best Regards

Размещено
9 Ответы - 1 Полезно
Andre E
Andre E
Moderator

Are you sure you are uploading to correct folder?

Читать больше
Размещено От Andre E
Esahc ..
Esahc ..
Moderator
Лучший пользователь месяца EN

Should you now be opening index.php perhaps?

If so delete index.html on server and upload directory.

You can check by going to http://www.yourwebsite/index.php or look in preview folder.

Читать больше
Размещено От Esahc ..
Andre E
Andre E
Moderator

Good one Esahc,

maybe it's a good idea to check the date stamp of the file(s), this can give you also a good indication.

Читать больше
Размещено От Andre E
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello A. Go,

Try also to press CTRL while opening the preview and then export the website to see if then it appears the new code.

Many thanks!

Читать больше
Размещено От Claudio D.
A. Go
A. Go
User
Автор


Hello,

Thank you for all your replies.

Perhaps I have not made myself clear.

Example:
I add some custom code to the expert section.

<style>
.button1 {
  color: red;
  }
</style>

Then OK, SAVE, Preview

Output: The button is red.

Then I modify the code at the expert section.

<style>
.button1 {
  color: blue;
  }
</style>

Afterwards OK, SAVE, Preview

Output: The button is red.

I cleared all cache and checked the expert section again color: blue;

With reference to:
>Try also to press CTRL while opening the preview and then export the website to see if then it appears >the new code.

I did it (exported the website) but the new code is still  color: red;          ??? I have no idea

I think this issue could be a bug for current version. WX5 does not update the new code at the expert section.

I have not had that issue before.

Thank you and Best Regards

Читать больше
Размещено От A. Go
Andre E
Andre E
Moderator

That sounds very strange....

Do you have the websiteadress for us?

What was the color before the red chenge?

Читать больше
Размещено От Andre E
Agnieszka S.
Agnieszka S.
User

WebSite X5 jest Ok! 

-użyj tylko np;CCleanera i będziesz miał to co zrobiłeś :)

WebSite X5 is Ok!

-Use only CCleaner and you will have what you did :)

Читать больше
Размещено От Agnieszka S.
 ‪ KolAsim ‪ ‪
 ‪ KolAsim ‪ ‪
Moderator

The clear code on the html page, is always executed.
Post the Page LINK so that you can check it out.

(IT) - il codice in chiaro nella pagina html viene sempre eseguito.
Postare il LINK della Pagina in modo che si possa verificare.

.

ciao

.

Читать больше
Размещено От  ‪ KolAsim ‪ ‪
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello A. Go,

This issue should be solved in the new update which will be released soon.

If you press CTRL while opening the preview should update the code and then once exported it will be in any case necessary to clear the browser cache since it could happen the browser shows still the old content to save bandwith by using the internal cache.

Many thanks!

Читать больше
Размещено От Claudio D.