WebSite X5Help Center

 
Darko Horvat
Darko Horvat
User

Hyperlink not working  en

Автор: Darko Horvat
Просмотрено 548, Подписчики 1, Размещенный 0  

After I add hyperlinks to picture in text object - hyperlinks work ok.

But - when I click align right - hyperlinks not working

Размещено
5 Ответы
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator
Лучший пользователь месяца RU

Hello.I can not check in version 13, but in 2019.1 there is no such problem.

Читать больше
Размещено От Aleksej H.
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Darko, I loaded v13 evo, added 2 pics in a text box, assigned a link to another webpage against each and tested fine, set justification to right and still worked fine so I used the text on left alignment option for each pic and the links still worked fine.

Is this what you were doing??

Читать больше
Размещено От Esahc ..
Darko Horvat
Darko Horvat
User
Автор

Yes. Links work fine when they are right, after resize, or justification or any manipulation hyperlink dont work.

Читать больше
Размещено От Darko Horvat
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Hi Darko

I've verified this issue on the v13 but unfortunately, I was unable to reproduce this issue correctly.

Perhaps there's some other setting that is causing this specific issue for you. Is your website online right now? If so, please the URL to it with me here and tell me exactly where to test this.

If it's not online, try reproducing this on a brand new project and let me know if that still happens to you

Keep me posted here after

Thank you

Stefano

Читать больше
Размещено От Stefano G.
JJ. JUAG
JJ. JUAG
User

Since the result cannot be viewed without a URL, only assumptions are possible.
There could also be an overcover with other objects in the head, menu left, etc.!

JJ.

Читать больше
Размещено От JJ. JUAG