WebSite X5Help Center

 
Paul M.
Paul M.
Moderator

Bug in Text Object - WebSite X5 v11  en

Autor: Paul M.
Besucht 2011, Followers 3, Geteilt 0  

Hello everyone,

I appear to have discovered a bug in the Text Object of version 11.  I'm using the Professional version but it might also be present in other editions.

The bug can be consistently reproduced as follows:

1. Create a new, blank project in WebSite X5

2. Drag a Text Object onto the Home page

3. Open the Text Object and activate font attributes 'bold' and 'underline'

4. Begin typing...  the first character disappears, but the second and subsequent characters remain visible

Gepostet am
5 ANTWORTEN
Andre E
Andre E
Moderator

confirmed ( I feel like a mythbuster now)

not in v10, in v11 both versions and also latest update and the version before that.

Mehr lesen
Gepostet am von Andre E
Paul M.
Paul M.
Moderator
Autor
Nutzer des Monats EN

Thanks for the extra info, Andre  

Mehr lesen
Gepostet am von Paul M.
Mi Lux
Mi Lux
User

Confirmed ..

Mehr lesen
Gepostet am von Mi Lux
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello Paul,

Thank you for informing us. I also noticed the same behavior and I already informed the developers. They will check the issue and, in case, fix it in the future updates. You will receive a notification of a new update in the opening screen of WebSite X5 and you can see the changes made in the updates on websitex5.com/changelog/v11 .

Many thanks!

Mehr lesen
Gepostet am von Claudio D.
Paul M.
Paul M.
Moderator
Autor
Nutzer des Monats EN

Much obliged, Claudio  

Mehr lesen
Gepostet am von Paul M.