WebSite X5Help Center

 
Harald van Esch
Harald van Esch
User

Webhook voor Multisafepay  nl

Autor: Harald van Esch
Besucht 350, Followers 1, Geteilt 0  

Sinds een tijdje werk ik met MultiSafepay en het loop als een trein! Het enige waar het nu steeds mis gaat is met de bevestigingsmail die naar klanten gestuurd wordt. De betaling wordt ontvangen, maar MultiSafepay blijft zoeken naar de status van de bestelling. Hierdoor krijgt de klant, verspreid over een half uur, 4 dezelfde mailtjes binnen.

Ik heb al contact opgenomen met MultiSafepay, maar zij geven aan dat ik een webhook nodig heb vanuit Website X5. Alle gegevens heb ik binnen Website X5 ingevuld (ook een betaling ok, betaling fout pagina) en toch heb ik nog een link nodig om de status van de bestelling te bevestigen.

Hier de mail van MultiSafepay:
"...Deze notificaties zijn namelijk bedoeld om aan te geven als er een status update is voor een order. 
Als zij hier geen gebruik van maken kan dit betekenen dat ze periodiek de statussen ophalen waardoor je mogelijk vertragingen oploopt.

Al met al ben ik bang dat ik jullie voor nu hier niet heel veel mee kan helpen. Jouw issue lijkt zich vooral plaats te vinden in jullie eigen omgeving en hier zal Website X5 het meeste mee kunnen assisteren.
Mocht het gewenst zijn kunnen zij uiteraard altijd contact met ons opnemen voor technische vragen."

 Kunnen jullie mij verder helpen met dit probleem?

Gepostet am
1 ANTWORTEN
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Hello Harald

Unfortunately, I'm afraid the official Staff cannot be of help.

This webhook they mention is essentially some custom code they provide that needs to be integrated into the project so that MultiSafePay knows when the order has been confirmed. However, this is not something currently integrated into the software.

Integrating this code right now would require code knowledge on the user's part, who needs to implement it himself since the Staff cannot provide support for the integration of custom codes. I'm sorry

At the moment, all I can do is leave the topic open so that other users might eventually stop by and help you out with these codes

I remain available here

Stefano

GOOGLE TRANSLATE ---

Hallo Harald

Helaas ben ik bang dat de officiële staf u niet kan helpen.

Deze webhook die ze noemen, is in wezen een aangepaste code die ze leveren en die in het project moet worden geïntegreerd, zodat MultiSafePay weet wanneer de bestelling is bevestigd. Dit is momenteel echter niet iets dat in de software is geïntegreerd.

Het integreren van deze code op dit moment vereist codekennis van de kant van de gebruiker, die deze zelf moet implementeren, aangezien het personeel geen ondersteuning kan bieden voor de integratie van aangepaste codes. het spijt me

Op dit moment kan ik alleen het onderwerp open laten, zodat andere gebruikers uiteindelijk langs kunnen komen om je te helpen met deze codes

Ik blijf hier beschikbaar

Stefano

Mehr lesen
Gepostet am von Stefano G.