WebSite X5Help Center

 
Henrik Hansen
Henrik Hansen
User

Kursus til alle Danskere  en

Autor: Henrik Hansen
Besucht 1352, Followers 2, Geteilt 0  

Kære danske Website X5 brugere

Mit navn er Henrik Hansen, jeg har mere end 3 års erfaring med WSX5 Evo 8 og den nye udgave 9. Jeg er nyuddannet multimediedesigner fra 2012, med et snit på 11, og har derfor en stor viden omkring de regler der gælder når vi snakker B2W (business to web).

Da jeg startede for 2 år siden, var det mig en gåde hvorfor vi skulle lærer alle koderne udenad, når de fleste koder er at finde på google. Hertil hvorfor det skulle være så kombliceret at lave en simpel hjemmeside, når nu Website X5 fandtes. Jeg ved altså hvordan man skriver brugerdefineret kode, og hvordan man implementere det i WSX5, og har brugt det i mange af mine projekter.  

Jeg forsøger hemed at samle en gruppe af danskere, som kunne være interesseret i et kursus, hvor vi går dybere ind i WSX5 systemets muligheder, samt en bid terori. Bl.a. Kiss reglen, udtrykket "Less is more" C.R.A.P modellen (Ja, den hedder "CRAP") etc.   

WSX5 indholder mange features, og det kan godt være svært at overskue dem alle uden hjælp. Derfor vil du med dette kursus, blive introduceret for de mange features, som du måske slet ikke er klar over eksistere. Du vil lære at mestre WSX5 Evo 9, hvordan man kommer ud over systemets grænser via html og widget boksen, samt hvordan man indsætter html til siden, uden det ødelægger den genererede kode fra systemet.  

Jeg vil udarbejde et kursusforløb, som forventes at tage ca. 6 timer. (1/2 time går til vores frokost) Kurset vil blive afholdt på Comwell i Kolding, hvor der bliver sørget for undervisningsfaciliteter, kaffe på kanden samt middagsmad.

Kurset bliver afholdt i WebWaWes regi, og vil beløbe sig til 1995,00 kr. (excl. moms) Kurset vil blive afholdt ved minimum 10 tilmeldinger.

Er du interesseret, kan du sende en mail til "***" eller se mere på webwawes.dk/wsx5 (kommer online senere i dag) 

Har du specifikke spørsgmål, eller ønsker til kurset, vil det være en fordel at du gør opmærksom på det hurtigst muligt, da der vil være mulighed for at tage din problemstilling op under selve kurset. 

Jeg står selvfølgelig også til rådighed med support i hverdagen, hvis dette skulle være interessant. Send da en mail til "***" Eller ring 2365 4678.

Glæder mig til at hører fra dig!

Vh. Henrik 

Gepostet am