WebSite X5Help Center

 
Hugh S.
Hugh S.
User

Text objects not updating  en

Author: Hugh S.
Visited 1893, Followers 1, Shared 0  

I have just updated to Evolution 15.1.1. On the homepage of the site I maintain I have two text objects which I tried to update. Using the built-in preview they showed no change. On uploading all the changes to the webiste they still did not show any change, though other pages' changes did appear.

This has never happened before and I am at a loss.

http://www.douaiabbey.org.uk

Posted on the
6 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

Try the preview in x5 with ctrl button pressed, it should show the changes.

Check correct page if not or changes in the text redo them if needed.

If it works then upload, reload your browser with F5 and then it should show up.

Read more
Posted on the from Andre E
Hans Q.
Hans Q.
User

Hi André,

I have the samen problem as Hugh: My standard text format is Comfortaa 14 pts. When I add a text widget, the standard is automatically set on 8 pts. I change it to 14 and I add text.

When I preview it the page is empty, even after uploading. Using of the CTRL key does not help.

I tried it with an existing web site, changed the text and the same: The text disappeared! I created more then 10 websites and it happens in every project. Something is going wrong. Is there anybody who knows the solution? I have tried everything.

Changing the websites of my customers is a pain in the ass now! I have to download the html-file and I change the HTML-code manually in the file, because Website X5 doesn't do that job.

This is killing...

Read more
Posted on the from Hans Q.
Andre E
Andre E
Moderator

Hans,

I followed your steps and it works correct.

Can you try a new project?

If you still have problems can you set the steps here that you have made?

Thanks!

Read more
Posted on the from Andre E
Hugh S.
Hugh S.
User
Author

Hi.

I have done the Ctlr + F5 several times, and reedited the text. All to no avail.

A further problem is that Played around with designing an advertisement message and cover page, but since I could not get them to show I deselected them. Now I cannot get the home page to show at all in the built-in browser, as it comes up with Error 404. The home page has suddenly changed from index.php to index.html, evem though on Page Properties-> Expert it is set still to .php

I am afraid to update my site again! cry

H

Read more
Posted on the from Hugh S.
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Hello to everyone.

It looks like some Antivirus can cause  trouble to the software's Text Object.

Please try and switch that and the Firewall off and verify.

If it is so, please proceed to turning those back on and to adding the software to their exceptions.

Please keep me updated on this

Thank you

Stefano

Read more
Posted on the from Stefano G.
Andre E
Andre E
Moderator

If stefano's advise still did not help;

Sometimes other seperate programs can even / also interfere.

Try a restart and close automaticly started programs that you don't need, then start x5 and test.

Read more
Posted on the from Andre E