WebSite X5Help Center

 
Haluk Alparslan G.
Haluk Alparslan G.
User

Fazla Sayfa Sayısı Uyarısı  ru

Author: Haluk Alparslan G.
Visited 1076, Followers 1, Shared 0  

1. projem de sayfa sayısının fazla olduğu uyarısını alıyorum. Satın alırken 10000 sayfaya kadar desteklediğini okuyunca satın almıştım. şu anda sayfa sayım tahminen 500 (%5). Şimdiden neden uyarı alıyorum?

2. websitex5 kılavuz ve yardım sayfalarında projemi farklı farklı olşuturup, tek projede nasıl oluşturacağımı bulamadım. Bölüm bölüm oluşturup birleştirme işlemini nasıl yapacağım. Tamamı tek dizin/menüde olması gerekiyor.

Teşekkür ederim.

Posted on the
5 ANSWERS
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Haluk, 

thank you for your message. 

The message you are getting is just a warning message: a project with many pages could in fact generate speed issues, but you can ignore it and keep adding pages, you can add up to 10.000.

As to your second question, are you referring to a one-page website, like this one? https://market.websitex5.com/en/templates/live-preview/199b0dfd-1070-4560-83b3-32ce5d61e33

Thanks! Kind regards.

***** Google Translation:

Merhaba Haluk,
Mesajın için teşekkürler.

Aldığınız mesaj sadece bir uyarı mesajıdır: Birçok sayfa içeren bir proje aslında hız sorunları oluşturabilir, ancak bunu görmezden gelebilir ve sayfa eklemeye devam edebilirsiniz, 10.000'e kadar ekleyebilirsiniz.

İkinci sorunuza gelince, bunun gibi bir sayfalık bir web sitesine başvuruyor musunuz? https://market.websitex5.com/en/templates/live-preview/199b0dfd-1070-4560-83b3-32ce5d61e33

Teşekkürler! Saygılarımla.

 

Read more
Posted on the from Elisa B.
Haluk Alparslan G.
Haluk Alparslan G.
User
Author

Hayır tek sayfalık bir site istemiyorum. projem tek menüde, birçok bölüm ve birçok altsayfadan oluşacak. Bölümleri ayrı projelere yapsam, tek menüde nasıl birleştiririm?

Ekli otoğrafta yazdığı gibi projemi bölüm bölüm nasıl oluşturacağım e nsıl bireştireceğim? Teşekkürler.

Read more
Posted on the from Haluk Alparslan G.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Haluk, 

sorry for the misunderstanding, unfortunately the automatic translator does not provide a clear translation. If I got it correctly now, you want to create different projects, then you want to link the to one another by using levels and sub-levels. 

You can achieve this first of all by separately exporting your projects. Then, for each project you need to go to Step 3 and use add a New Level. Click on Properties and place a link to the project in question. 

In order to create sub-levels you need to add a New Level first, then right underneath add a New Level. In this way, you can also add sub-pages, like this:

Please let me know if you have any questions. Kind regards.

***** Google Translation:

Merhaba Haluk,
yanlış anlamadan dolayı maalesef otomatik çevirmen açık bir çeviri sunmuyor. Şimdi doğru bir şekilde aldım, farklı projeler oluşturmak istiyorsun, sonra seviye ve alt seviyeleri kullanarak birbiriyle bağlantı kurmak istiyorsun.

Her şeyden önce, projelerinizi ayrı ayrı ihraç ederek başarabilirsiniz. Daha sonra, her bir proje için 3. Adım'a gidip Yeni Seviye ekleyin. Özellikler'i tıklayın ve söz konusu projeye bir bağlantı yerleştirin.

Alt düzeyler oluşturmak için önce Yeni Bir Düzey, ardından da Yeni Bir Seviye eklemek için hemen sağlamanız gerekir. Bu şekilde, yukarıdaki resimde olduğu gibi alt sayfalar da ekleyebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bize bildirin. Saygılarımla.

 

Read more
Posted on the from Elisa B.
Haluk Alparslan G.
Haluk Alparslan G.
User
Author

Çok teşekkür ederim.

Link bağlama biraz yorucu birazda demode :)

Doğrudan, istediğimiz yere (Menü içinde ilgili yere ayrı oluşturduğum projenin tamanını) kopyalayarak birleştirme şansımız olabilir mi?

Bence yapılır. Çünkü 2, 3, 4... projenin tamamını aynı şablonla oluşturursak uyumsuzluk çıkmaz bence. olabilir mi?

Tekrar teşekkürler.

Read more
Posted on the from Haluk Alparslan G.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Haluk, 

unfortunately the automatic translation is really not clear at all, so that I cannot get exactly what you mean. Would you please explain again? Also, please post any screenshot which could be helpful to show exactly what you mean. Thank you in advance!

Kind regards.

***** Google Translation:

Merhaba Haluk,

maalesef otomatik çeviri hiç de net değil, demek istediğim şeyi tam olarak alamıyorum. Tekrar açıklar mısınız lütfen? Ayrıca, tam olarak ne demek istediğini göstermek için yararlı olabilecek herhangi bir ekran görüntüsü gönderin. Şimdiden teşekkür ederim!

Saygılarımla.

 

Read more
Posted on the from Elisa B.