WebSite X5Help Center

 
Ronnie M.
Ronnie M.
User

Object Reference Error  en

Author: Ronnie M.
Visited 292, Followers 1, Shared 0  

Hi just went back to my website to do some editing Which I carefully save in three different places on different drive And no mater which one i import I get the same error which is Object Reference Not Set To An Instance of and Object Whatever that means.

And as far as i can see i cannot open my site in any way to edit it.

I am using this version 10.0.10.32

Regards Ronnie

Posted on the
5 ANSWERS
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator

Hello.Here in the comments discussed your problem.I hope this will be useful for you.

Read more
Posted on the from Aleksej H.
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Ronnie, you say your website is stored in 3 different places. How? Have you saved the project directory in 3 different locations, have you saved multiple iwzip files or have you simply exported the generated website?? You will need an iwzip file (step 5 export, export project) to open your project in any later edition.

You say this project was developed in v10.0.10.32, and yet your only listed licensed version appears to be v14 start. V14 Start cannot open the v10 iwzip or the the original project.

If you have v10 installed I recommend you download a new copy of v10.1.12.57. You may need to contact Incomedia here to add it to your current email address and then download it through your profile.

Read more
Posted on the from Esahc ..
Ronnie M.
Ronnie M.
User
Author

Hi The version I am using is Evolution 12 I exported it as and iwzip file Which i made 3 copies off or rather saved in 3 different locations in case off loss corruption etc.

I made a lot of changes to the original site at the time New layout background etc etc.

I finished working on the site about 5 months ago And it was all working fine Now when i go back to import the iwzip files I made at the time I did all the changes I get this Object Reference Error  Does not matter which off the copies i use. Same problem.

The version of my website Before I made the changes will open no problem But not the New version i made from it. Will not open in the same Version off X5 Evolution 12.

Regards Ronnie

Read more
Posted on the from Ronnie M.
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Ronnie, you say the version before you made changes is available, in what form? Was it stored as an iwzip or is it a project in a folder?

Your 3 iwzip files - did you ever open them in the past? (what happened to the project folder that generated them?)

Has your PC been upgraded in the interim?

How big is an iwzip of your project?

Read more
Posted on the from Esahc ..
Ronnie M.
Ronnie M.
User
Author

Its Iwzip files are a project Folder With all the different folder for various pages Gallery, Images, Style, etc Project Iwzip file is 137k Total all files in that folder come to 149K

I have reinstalled Windows since the problem site was made But with exactly the same version on the same machine and no hardware change to the machine either.

The previous version off the site Before i made Extensive changes Was Also in an Iwzip file Which Still opens no problem.

What is there not option to download all the site files from my webspace. They were all uploaded ther so cannot see why they cannot be just downloaded.

Regards Ronnie

Read more
Posted on the from Ronnie M.