WebSite X5Help Center

 
Judith Nijlant
Judith Nijlant
User

Van EVO overzetten naar Ecolution 13  nl

Author: Judith Nijlant
Visited 650, Followers 1, Shared 0  

Ik heb al jaren X5 Evolution. Sinds kort ook EVO maar EVO vind ik niet zo fijn. Kan ik mijn gemaakte site in EVO overzetten naar Evolution 13? Ik heb het eea geprobeerd maar lukt niet.

Gr. Judith

Posted on the
2 ANSWERS - 1 USEFUL
Jan Van Den Berg
Jan Van Den Berg
User

Hallo Judith,

Heb je nog je de backup van je project welke gemaakt is met de vorige versie? Zo ja  kan je een de gewenste versie van WebsiteX5 bij je "Profiel" ---> Downloads  downloaden en installereren en je backup gemaakt met deze versie terugzetten.

Heb je je project aangremaakt met een latere versie ( dus omgezet naar de nieuwste versie) kan je volgens mij niet meer inlezen met een vorige versie. Daarom krijg je ook de mogelijkheid wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is en je project moet omgezet worden de mogelijkheid om een kopie van de oude versie te bewaren.

Van oude naar nieuwe versie is (mits er niet teveel versies ertussen zitten) altijd moglijk. Een project gemaakt met een nieuwe versie en deze dan inlezen met een oude versie is niet mogelijk. 

Read more
Posted on the from Jan Van Den Berg
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Judith, 

unfortunately I must confirm that you can't import a project from a higher into a lower version, I am really sorry about this! Still, if you still have a backup copy of the project created with version 13, like Jan suggested, you will be able to keep using version 13. 

Please let me know if I can be of further help. Kind regards.

***** Google Translation:

Hallo Judith,

helaas moet ik bevestigen dat je een project niet van een hogere in een lagere versie kunt importeren, het spijt me echt! Maar als je nog steeds een back-up hebt van het project gemaakt met versie 13, zoals Jan suggereerde, kun je versie 13 blijven gebruiken.

Laat het me weten als ik u verder kan helpen. Vriendelijke groeten.

 

Read more
Posted on the from Elisa B.