WebSite X5Help Center

 
Elisabeth Hammink
Elisabeth Hammink
User

Project blank kan niet importeren  nl

Author: Elisabeth Hammink
Visited 520, Followers 2, Shared 0  
Tags: backup,import

Goedendag,

Ik heb vier jaar geleden Website X5 Professional 14 gekocht en daar in een prachtige website gemaakt waar ik maanden mee bezig ben geweest.. Hij staat nog niet op internet. Want ik ben een paar jaar ziek geweest en kon niets.. Sinds kort ben ik weer begonnen. Nu is er heel iets verdrietigs gebeurt, zondag ging ik die dag voor de tweede keer in me website wat doen en toen wilde hij niet meer open en kreeg ik foutmelding schermpje.. Toen ik het afsloot was me website verwijdert terwijl ik niets had gedaan om dat mogelijk te maken.. Importeren vanuit me computer lukt niet meer...Backups blijven blanco als ik ga importeren.... Alle backups in mijn computer staan nu op op Website X5 updater en als ik ze op Website Professional 14 wil zetten gaan ze opeens over op Website X 5 Evolution maar er gebeurt verder niets....Ik heb ook een eigen gemaakte website vanuit Website X5 Evolution 13 in Website X5 Professional geimporteert en die opent hij wel..Ik weet niet wat ik hieraan kan doen..Hopelijk kunt u me helpen want ik kan nu niet meer in mijn mooie website werken waar ik zo blij mee ben....   Sorry een heel verhaal..

Ik hoor graag..

Met vriendelijke groeten,Elisabeth Hammink

Posted on the
1 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

Hoi Elisabeth,
Projecten verdwijnen niet zomaar, worden ook niet verwijderd. Dus ze zouden nog op je pc moeten staan.

Kijk of je bestanden hebt met iwprj of iwprj2, die zouden hier moeten staan:

C:\Users\jouw-pc-naam\Documents\Incomedia\

hierin vind je folders, als je daar de naam ziet van het project wat je zoekt, kijk dan of je bovenstaande bestand extensie ziet.

Als je die ziet zet dan op de startpagina (allereerste opstart van x5) settings/preferences deze folder in je project folder map.

die moet daar op deze manier staan: C:\Users\jouw pc naam\Documents\Incomedia\de website x5 versie

lukt dat zo?

Read more
Posted on the from Andre E