WebSite X5Help Center

 
Karel S.
Karel S.
User

Po aktualizaci na verzi 2023.2.8 website X5 Pro nepracuje korektně.  en

Author: Karel S.
Visited 321, Followers 1, Shared 0  

Prosím o pomoc. Po aktualizaci na verzi 2023.2.8 nepracuje WebSite X5 Pro korektně.

Při otevírání projektu není projekt zobrazen na seznamu. Pouze jeho název. Při otevření projektu a se nezobrazí již hotové stránky. Nejde tedy upravovat.

Pokud se podaří otevřít stránku tak, že se zobrazí obsah, po provedených úpravách zůstávají pouze provedené úpravy. Staré zmizí. Nejsou na stránce.

Po vložení nové informace na stránku, konkrétně při vložení odkazu na URL na soubor PDF, zůstává zachován pouze tento odkaz. Dříve vložené odkazy jsou zrušeny.

Děkuji za pomoc

Posted on the
3 ANSWERS
Daniel W.
Daniel W.
User
Best User of the month DEBest User of the month EN

(Přeloženo Googlem)

Zkuste program přeinstalovat kliknutím na uživatelské jméno vpravo nahoře a výběrem „Můj profil“. Zde si můžete stáhnout aktuální verzi WebSite X5 pod „Download“ a také zde můžete použít licenční klíč pro instalaci.

Read more
Posted on the from Daniel W.
Karel S.
Karel S.
User
Author

Děkuji za radu. Bohužel nepomohlo. Program se chová stejně i při importu starších záloh. V prostředí WebSite nelze ani otevřít náhled stránek. Nefunkční i po zablokování všech ochran.

Zdravím Vás a dík

Read more
Posted on the from Karel S.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Karel, 

have you imported the project as *.iwzip I would suggest you to create a new *.iwzip file from the old version and import it again in the new one. Does the issue with the links occur in this project only or on a new project too?

Please let me know. Kind regards.

***** Google Translation:

ahoj Karel,

importovali jste projekt jako *.iwzip Doporučil bych vám vytvořit nový soubor *.iwzip ze staré verze a importovat jej znovu do nové. Vyskytuje se problém s odkazy pouze v tomto projektu nebo také v novém projektu?

Prosím dej mi vědět. S přátelským pozdravem.

 

Read more
Posted on the from Elisa B.