WebSite X5Help Center

 
Tage R.
Tage R.
User

Flytning af domæne  en

Author: Tage R.
Visited 440, Followers 1, Shared 0  

Jeg fik koden fra one.com, men nu sidder jeg fast, jeg fandt DNS-indstillingerne på one.com, men hvordan får jeg dem rettet til at matche WebSite X5 DNS.

Posted on the
6 ANSWERS
Daniel W.
Daniel W.
User
Best User of the month DEBest User of the month EN

(de > dk)

Du kan overføre et domæne til en anden webhost ved hjælp af bekræftelseskoden (Authcode) eller forbinde domænet til en anden webhost ved hjælp af DNS-oplysninger.

Overføre domænet til en anden webhost eller bare koble domænet til en anden webhost?

Nogle Incomedia-medarbejdere tjekker også fællesskabet ud i kontortiden og kan hjælpe.

Read more
Posted on the from Daniel W.
Tage R.
Tage R.
User
Author

Jeg har forsøgt at tilpasse DNS poster i one.com til det der kræves i WebSite X5, og jeg kan ikke komme videre hvis ikke det er konfigureret i one.com, så der står jeg nu.

Men det er et domæne som ikke er på nettet, så hvis jeg opsiger hosting ved one.com, det står nemlig til fornyelse her i januar, så er der heller ikke nogen DNS knyttet til det, kan det så ikke bare flyttes til WebSite X5 kun med koden som jeg har fået ved one.com.

Read more
Posted on the from Tage R.
Daniel W.
Daniel W.
User
Best User of the month DEBest User of the month EN

Ved skift fra en webhost til en anden webhost kan domænet med autorisationskoden (AuthCode) tages med.

"AuthCode" anmodes om, hvor domænet er placeret. Ved hjælp af "AuthCode" kan kunder bevise over for den nye webhost, at domænet er registreret hos dem, og den nye udbyder kan derefter påbegynde domæneoverførslen.

Read more
Posted on the from Daniel W.
Tage R.
Tage R.
User
Author

I am still in the process of moving my domain, I have set up DNS records at one.com that should fit with WebSite X5, but then an error occurs again, see the attached appendix, should I remove the records at one.com or what is the solution.

Read more
Posted on the from Tage R.
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Good afternoon Tage

What you said is correct, you also need to remove all previously configured DNS if you have any, and only leave ours configured.

If you're unsure how to do this, contact One.com support directly. Support for this can only be provided by the company owning the DNS control panel, so One.com in this case. We can only provide the DNS for you to configure there

I remain available here

Stefano

Read more
Posted on the from Stefano G.