WebSite X5Help Center

 
Heenck D.
Heenck D.
User

Probleem met Exporteren  en

Author: Heenck D.
Visited 2608, Followers 2, Shared 0  

Beste hr. / mevr.,

Mijn website X5 Evolution kan ik niet meer online zetten (exporteren), ik krijg de vraag om te controleren of mijn verbindingsparameters juist zijn, maar deze staan allemaal goed, ik heb ook al contact gehad met mijn provider (Hostnet .nl) , maar zij kunnen mij niet verder helpen het enige wat zij adviseren is om in plaats van FTP IP te gebruiken maar ook dat werkt niet. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Mijn site is:www.natuurfoto-heenck.nl

Alvast bedankt,

Vr groet, Dick Heenck

Posted on the
8 ANSWERS - 1 USEFUL - 1 CORRECT
JJ. JUAG
JJ. JUAG
User

Zijn erfoutmeldingen,"werkt niet"is te algemeenstatement.Kan je eenprint screenvandesituatie inWebistex5makenFTP-programmagebiedals de foutgebeurde.
groeten

JJGoogle

vertaling uit hetDuits

Gibt es Fehlermeldungen, "Funktioniert nicht" ist zu allgemeine Aussage. Können Sie ein Printscreen der Situation im Programm Webistex5 FTP-Bereich machen, wenn der Fehler geschehen ist.

Gruss JJ

Read more
Posted on the from JJ. JUAG
Heenck D.
Heenck D.
User
Author

Beste JJ,

Een printscreen lukte mij niet, ik hoop dat je er zo ook iets aan hebt.  

Op mijn startscherm krijg ik onder een gele balk het volgende bericht:                         Update Available. Get the best out of your software - download the available updates. als ik probeer te updaten verschijnt het volgende bericht:                                                          Het was niet mogelijk om verbinding te maken met internet of met de server van Incomedia. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het later nog eens. Ik heb het vaker geprobeerd en ook met uitgeschakelde Firewall en virusscanner.
---------------------------

Verder staan de instellingen zoals hieronder weergegeven:   

Servertype:  FTP-File Transfer Protocol     Doeldirectiry: /webspace/httpdocs         

FTP adres: ftp.d5503.cp.hostnet.nl                     Poort:  21

Gebruikersnaam f104333        Gelijktijdige verbindingen:  3

Wachtwoord: oooooo                                            v     Passive FTP gebruiken    

v    wachtwoord onthouden                                  v     Gzip compressie inschakelen

uploadmethode:

    alle webbestanden uploaden naar het internet

o  enkel bestanden exporteren die gewijzigd zijn sinds de laatste export op: (datum) 

alvast bedankt,

Vr. Groet, Dick

Read more
Posted on the from Heenck D.
JJ. JUAG
JJ. JUAG
User

Updatenniet mogelijk is:Geblokkeerdeeen firewall ofandere beveiligingssoftwarete downloaden,te delen metWebsiteX5enIncomediaenwebsitex5-domeinen.Als alternatief,download de softwareop uw profielhier(v9voorhun versie)en installeer het.In406,de volgende foutmelding.
Te uploadenvia FTP,(hoewel erkennelijkgeenfoutmeldingen ofrodedriehoek meteen uitroepteken),mehaar padverschijntop de server:"Doeldirectiry:/webspace/httpdocs"wat vreemdof op zijn minstongebruikelijk.
Tecontroleren met uwhosterals ditenzijnhun geloofsbrievenvoor FTPcorrect.
Omdat je niethet schermtedrukken,kaniknietzien ofer ietsandersvoor problemen zorgt.
groetenJJGooglevertaling uit hetDuits

Update nicht möglich: Blockiert eine Firewall oder andere Sicherheitssoftware den Download, diese freigeben für WebsiteX5 und incomedia und websitex5 - Domains. Alternativ, in Ihrem Profil hier die Software (für ihre Version v9) herunterladen und installieren. Bei Fehler 406 der Meldung folgen.

Für den upload per FTP, ( auch wenn es scheinbar keine Fehlermeldungen oder Rote Dreiecke mit Ausrufezeichen gibt ), erscheint mir ihr Pfad auf dem Server: "Doeldirectiry: /webspace/httpdocs"   eher  seltsam oder zumindest unüblich.

Prüfen Sei mit ihrem Hoster, ob dies und ihre Zugangsdaten für ftp korrekt sind.   

Da Sie keine Printscreen's machen,  kann ich weiter nicht sehen, ob noch etwas anderes zu Problemen führt.

Gruss JJ

Read more
Posted on the from JJ. JUAG
Andre E
Andre E
Moderator

JJ, I will try in Dutch, the translation from Google is on some parts a bitt odd... :)

Dick,

Update x5:

als je op je foto klikt kom je in je eigen profiel, hier kun je ook de laatste versie downloaden, zie rechtsonder voor links wat dat betreft. Mocht het niet lukken laat het even weten.

Connectie naar webserver:

1. Het kan zijn dat je eigen firewall / virusscanner tegen werkt, probeer het eens -kortstondig uiteraard- zonder.

2. voer alleen je ftp adres in, let op dat er geen spaties voor of achter staan, hetzelfde voor je gebruikersnaam en paswoord, let ook op spaties. Haal je naam van je doeldirectory helemaal weg, als daar wat fout in staat werkt het niet, als hij leeg is kom je op je laagste nivo van je webserver, je kan dan de directory zelf kiezen waar je je website hebt, vermoedelijk httpdocs.

Deze kun je dan onthouden en later invoeren in je doelbestand. Dit zou altijd moeten lukken.

Laat even weten wat wel en niet gelukt is.

MVG

A

Read more
Posted on the from Andre E
Heenck D.
Heenck D.
User
Author

Beste, heer/mevrouw,

Ik krijg het vermoeden dat er iets mis is met mijn programma ik heb Website x5 een jaar geleden gekocht bij Invender, met het installeren ging het toen ook al niet goed hij kende mijn sleutel niet, ik heb toen contact met invender daarover gehad ik kreeg daarna een andere link en een hele lange code die ik moest gebruiken, toen kon ik het programma wel installeren en gebruiken, ik heb het hierboven gegeven advies gevolgd maar ik kan echt niet updaten, ik heb daarna de link gebruikt die ik destijds van Invender gekregen heb daarmee kon ik wel updaten maar vervolgens werk mijn website nog steeds niet wat betreft het exporteren, ik heb ook al bij mijn FTP adres het wachtwoord gewijzigd en overgenomen bij mijn FTP gegevens op website X5. maar niets helpt.    

Read more
Posted on the from Heenck D.
Andre E
Andre E
Moderator

Laten we een voor een doen, waarom kun je niet downloaden? Als je op je foto clickt zie ja dan rechtsonder een download link ? Wat zie je als je die aan clickt ? Je zou je versie moeten zien met download knop.

Read more
Posted on the from Andre E
Heenck D.
Heenck D.
User
Author

Het eerste gaat goed, ik krijg bij clicken op de download link het scherm met mijn versie te zien, ik zet het op Nederlands, als ik op de downloadknop click dan wordt het schermpje geopend, dan click ik op uitvoeren waarna ik de gebruikelijke beveiligings waarschuwing krijg, ik click dan op uitvoeren, hij vraagt nogmaals om de taal (Nederlands) ik click op oké, dan komt het installatiescherm ik zet een V bij licentieovereenkomst en click op installerendan krijg ik de foutmelding: Delete File mislukt code5  Toegang geweigerd, ik heb op opnieuw geclickt dit helpt niet ik heb ook geprobeerd om toch door te gaan maar dat gaat ook niet.   

Read more
Posted on the from Heenck D.
Andre E
Andre E
Moderator

Raar, ik download eerst het file, zet hem op mijn desktop en ga dan instaleren na de nodige ja en licentie vinkje gaat hij dat netjes doen.

Download jij het file eerst ? En daarna instaleren ? Wellicht virus scanner / firewall voor een momentje uitzetten ?

In je profiel zie je ook je licentie sleutel, met je email moet je het dan kunnen instaleren.

Read more
Posted on the from Andre E