WebSite X5Help Center

 
Andre B.
Andre B.
User

WebSite X5 Professional 10  en

Author: Andre B.
Visited 2058, Followers 2, Shared 0  

I see that the new version (professional) is out now. It says it has different choises shipping and payment methods (including credit cards). But has it also ideal ??? And must the setup and install the program at my homepageserver or on the computer? Two questions, can someone give me 2 answers? Thanks André

In dutch:

Ik zie dat WebSite X5 Professional 10 uit is met diverse betalingsmethodes. Kan je ook met ideal betalen? En moet het programma op de server worden geintalleerd of gewoon op de computer?

2 vragen waar ik graag antwoord op krijg ,

Groetjes André 

Posted on the
4 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

Heej naamgenoot,

De instalatie geschied niet anders dan de andere programma's van Incomedia, gewoon op je pc dus.

En nee geen ideal er staan echter wel een behoorlijk aantal posts op answers over ideal. In het kort het is echt en alleen een NL transactie. Wil je dit gebruiken zul je daarvoor bij een van de aangesloten banken een contact moeten maken.

Maar nogmaals zoek even op dit forum voor ideal info.

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E
Leo L.
Leo L.
User

Hoi André,

Wij hebben voor ideal om te beginnen een contract afgesloten bij Abnamro en daarna contact opgenomen met Twing it (www.twing.nl) die voor 159,-- excl. btw de data geschreven hebben voor implementatie in website x5 evolution 10.  Zie www.catchthetime.nl

De voordelen van de professional  versie t.o.v. de evolution versie kan ik niet echt ontdekken, ook niet nadat ik de proefversie van professional heb gedownload en bekeken.

Met vriendelijke groet,

Leo

Read more
Posted on the from Leo L.
Leo L.
Leo L.
User

Antwoord was bedoeld voor André Barkhof. De opmerking van André E met"mmmmh das een andere vraag" begrijp ik niet helemaal. Welke vraag heb ik dan gesteld?

Je moet overigens de code die je opgestuurd krijgt voor ideal met een ftp programma in de website implementeren.

Met vriendelijke groet,

Leo

Read more
Posted on the from Leo L.