WebSite X5Help Center

 
Tom D.
Tom D.
User

Sitemap.xml  en

Author: Tom D.
Visited 1366, Followers 1, Shared 0  
Tags: a,dump,i,screen,send

Hello, I have the following problems:

object is not added to Sitemap XML

There is no alt-tekst for this object

How can i solve this

Rgrds Tom

Posted on the
1 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

Tom,

Dat is niet zo moeilijk, maar wil je het aan je sitemap toevoegen ? Kan zijn dat je het niet wil, dat ziet het programma niet, het is meer een ter info scherm. Heb je sitemap bv niet eens aan staan negeer het dan. verder geen probleem.

*alt tekstmelding weg*

Ik vermoed dat het foto's zijn je komt op de pagina door regel te selecteren en knop rechtsboven -ga naar pagina- te clicken als je op de foto clickt raster 2,1 en dan bewerken knop kun je een alternatieve tekst invoeren. Dit is vooral belangrijk voor internet verbinding waarbij je je dataverkeer beperkt wil houden. bv internet via telefoon. Je kan dan foto's of grote bestanden uitzetten, in dat geval zie je van je website in ieder geval die tekst die jij daar invoert. Dus de tekst moet een beetje de foto weergeven. Dit dus doen voor de 3 foto's op die pagina.

* sitemap melding weg *

Wil je toch die melding weg hebben zonder een sitemap, of hem aan je sitemap toevoegen vink dan het vinkje aan in het tabblad sitemap. Als dit grijs is, zet dan even je kopierbeveiliging (tabblad weergave) uit, dan kom je er wel bij. Je kan hem dan aan zetten en vervolgens kopierbeveiliging weer aan en die melding is ook weg.

Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E