WebSite X5Help Center

 
W. Koek
W. Koek
User

How to manage Evolution 10 pages with cms pro feature?  en

Author: W. Koek
Visited 1219, Followers 2, Shared 0  

How can i manage existing pages from my evolution 10 website with the cms (pro) feature?

Posted on the
3 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

Wim,

You can not, the CMS feature is a seperate box withit's own text. This text you need to add by login.

Wim zoals boven al beschreven is dit een aparte box. Je kan geen huidige teks box omzetten, het is een apart deel in je objexten. Tekst kun je alleen toevoegen door via internet in te loggen.

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E
W. Koek
W. Koek
User
Author

Dank voor het antwoord. Maar ik begrijp dat ik er geen echt uitgebreide pagina's mee kan maken en onderhouden? De editor is blijkbaar beperkt? Wat is exact het nut van de cms optie? Alleen voor simpele tekstpagina's zoals blogs e.d.?

M vr gr

Wim Koek

Read more
Posted on the from W. Koek
Andre E
Andre E
Moderator

Met de op CMS gelijkende object, officieel dynamic page, kun je een object maken waar gebruikers direct zelf op kunnen inloggen en direct zelf teks op internet zetten. Zonder tussenkomst van de beherder ne X5 op je eigen pc.

Je kan de inlog zelf beheren maar je kan het ook zo maken dat gebruikers zich zelf kunnen aanmelden.

Maar op de pagina zelf zul je teksten via internet erop dienen te zetten, je kan uiteraard wel een standaard tekst pagina erboven maken.

Ik gebruik het bv voor de visclub bij wedstrijden e.d. Als er dan nieuws is bv de stand of het gaat niet door dan hoeft er geen mail naar mij als beheerder om vervolgens de site te gaan updaten, ze kunnen direct zelf tekst op internet zetten.

Ook kan je foto's erbij doen, die zullen echter eerst op internet moeten staan vanaf de pc van de gebruiker lukt dit niet. Ook de tekst lettertype en kleuren zijn niet kiesbaar door de gebruiker, wel kun je zelf een link maken. Dat is het zo een beetje.

Je kan natuurlijk zelf testen en kijken door de demo van v10 pro te downloaden, er zitten meer leuke items in, bv de tab optie in tekst boxen.

Ik heb een kleine demo online : http://andreweb.nl/vvcatest/index.php

De demo kun je hier downloaden:

http://www.websitex5.com/en/professional.html

Read more
Posted on the from Andre E