WebSite X5Help Center

 
Paul J.
Paul J.
User

Graphic in background  en

Author: Paul J.
Visited 710, Followers 1, Shared 0  

I have added a graphic element in the background of the pages, the file Purple.png. But now I want to remove it, but I can't empty the field with the file name. So, how to remove it?

Posted on the
4 ANSWERS
Andre E
Andre E
Moderator

click on the field and press delete.

br A

Read more
Posted on the from Andre E
Paul J.
Paul J.
User
Author

Dag André,
Als ik zo vrij mag zijn nog een andere vraag te stellen: Ik heb een eenvoudige template gekozen. Daar hoort een header bij, maar die is te laag om mijn Logo in te zetten. Kan ik de maten ervan veranderen? Kan ik bijvoorbeeld ook de menubalk verplaatsen naar een willekeurige plek? Een voorbeeld: www.baasvanjezaak.nl. Daar heb ik het Logo maar in een linkerkolom gezet.

m.vr.grt.

Paul Jansen

Read more
Posted on the from Paul J.
Paul J.
Paul J.
User
Author

Click and delete, dat ik daar niet op gekomen ben. Selecteer je eerst de bestandsnaam dan lukt deleten niet.

Read more
Posted on the from Paul J.
Andre E
Andre E
Moderator

Paul,

Natuurlijk kun je nog een vraag stellen, wel meer ook hoor. Maar maak even een nieuw onderwerp aan, eerst kijken of je vraag  al in answers staat natuurlijk. Op die manier kunnen anderen ook beter zoeken en sneller een oplossing vinden.

Templetes die vast zijn en die je toch grotendeels wil gebruiken kan je kopieren. Er komt dan een kopie in je custom templates te staan, die kan je dan weer aanpassen. Het menu is beperkt aan te passen maar hoogte en dergelijke is geen probleem. Ook van je banner kun je hoogte aanpassen zodoende kun je eea op elkaar laten aansluiten en maak je van een vaste template met wat aanpassingen een custom template.

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E