WebSite X5Help Center

 
Paul C.
Paul C.
User

Blog contents now http error 500  en

Autor: Paul C.
Visitado 785, Followers 2, Compartido 0  

Updated to the latest website pro today uploaded to server and now the whole content of the blog has vanished with an error 500 message, even trying a preview in software brings up nothing.. ideas?

Publicado en
7 RESPUESTAS - 2 úTIL - 1 CORRECTO
A. Kris
A. Kris
User

Hi Paul, Tried to re-export only the blog or the whole site? 

Leer más
Publicado en de A. Kris
Paul C.
Paul C.
User
Autor

i uploaded the whole site, it wouldnt even show in preview, i turned off the new seo feature and it now working after uploading so i dont know if it was coincidence or there maybe a bug, but im leaving that feature off for now

Leer más
Publicado en de Paul C.
Paola G.
Paola G.
User

I have the same problem with my blog

Leer más
Publicado en de Paola G.
Paola G.
Paola G.
User

Paul, I also turned off the new seo feature and il works

Tanks for the intuition!

Leer más
Publicado en de Paola G.
Luis Rogelio Z.
Luis Rogelio Z.
User

Yo, apagué el botón y nada, sigue sin funcionar ni el blog ni paginas protegidas, etc, que hago para restaurar mi sitio?

Ayuda por favor

Leer más
Publicado en de Luis Rogelio Z.
Incomedia
Michele C.
Incomedia

Hello,

thank you for reporting it. We're currently investigating on this matter.

Thank you,

Leer más
Publicado en de Michele C.
Paul C.
Paul C.
User
Autor

Latest update has cured this thank you

Leer más
Publicado en de Paul C.