WebSite X5Help Center

 
Rob Van Den Wijngaart
Rob Van Den Wijngaart
User

Some pages aline differend on the site.  en

Auteur : Rob Van Den Wijngaart
Visité 1311, Followers 1, Partagé 0  

Hi, I made my first website with WebSite X5 Evolution.
Al goes fine. Just one thing, there are some pages of the site that jump. By that I mean that they doe not a line like the others.

For as far as I know I didn't change any settings on the different pages.

See for your self on www.foto-photo.nl

For example "Color" a lines different than "Breda" and "Macro"

Does anyone know what this causes.

Thanks,

Rob.

Posté le
4 RéPONSES
Paul M.
Paul M.
Moderator

Hello Rob,

I visited your site in my browser but cannot see any evident misalignment...  everything looks perfect to my eyes.

It's very possible that this is a localised browser cache issue.  Try clearing your browser cache and loading each page afresh, or alternatively hold down the 'CTRL' key and press 'F5' to refresh any particular page.

If you are still having difficulties then could you please let us know what browser you are using?  i.e. Chrome, Firefox, Internet Explorer, etc. along with the version number

It would be helpful if you could also post a screenshot (or two) of the misalignment.

Kind regards,

Paul

Lire plus
Posté le de Paul M.
Rob Van Den Wijngaart
Rob Van Den Wijngaart
User
Auteur

Hi Paul,

I cleared the browser, and it is still there in Chrome and IE. When I do the CTRL F5, is there too. 

I'll I made 2 screenshots an took out the part where you see it the best.

In de pic you'll see on the left side the "macro" page and on the right side the "color" page. Notes the position of the blue corner under the W of Software. 

Home, Breda, Macro, At Night>At Night, Various themes and several Urbex a line to the right side. Al other to the left. 

But because I don't do any HTML coding, I think it strange. I have say I didn’t have the opportunity to test the site myself on another computer.

Regards,

Rob

Lire plus
Posté le de Rob Van Den Wijngaart
Paul M.
Paul M.
Moderator

Hi Rob,

Many thanks for the screenshot.

This still looks normal to me, as I think what you are picking up on is just minor variations in the way in which different browsers render the web page.

Here is a link to a good article which explains this phenomenon very well:

http://breezi.com/how/browser-differences/

However, I'll ask Incomedia for their official comments.

Please monitor this thread for a response from them in due course.

Best wishes,

Paul

Lire plus
Posté le de Paul M.
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello Rob,

I verified the page on several browsers but it was all on the same position. If zou refer to the movement while it's loading this depends by the content since it can take longer to load it and this is not showing immediatly the content in the right position but once loaded it is then correct.

Many thanks!

Lire plus
Posté le de Claudio D.