WebSite X5Help Center

 
Zsolt N.
Zsolt N.
User

Simplepay plugin for website x5 evo  en

Auteur : Zsolt N.
Visité 351, Followers 1, Partagé 0  

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy Website x5 evolution verziójú programom, melyet nem rég vásároltam Önöktől. És szeretnék egy saját fejlesztésű webshopot létrehozni, de a website x5 evo-ban a webshop modulban csak paypal lehetőség van. Azonban én Simplepay fizetési módot szeretnék integrálni. A tudomásom szerint ez a fizetési mód viszont a PRO változatban elérhető, viszont valamilyen megoldással szeretném, ha számomra valahogy meg lehetne oldani eme problémát. Simplepay szerződésem van teszt rendszer hozzáférésem is van az OTP mobil kft-től. Csak egyedül ebben a plugin-ban akadtam el, ebben kérném az Önök segítségét!

Tisztelettel:

Nagy Zsolt

Posté le
1 RéPONSES
Incomedia
Stefano G.
Incomedia

Good afternoon Zsolt

Unfortunately, I am afraid that Simplepay isn't a payment method that is integrated in the Pro version either.

I believe this is a new custom payment method that would need to be integrated into the software via custom codes. You can do so by using the Custom Code section in the Payment section of the software:

Although the implementation of payment methods via code is absolutely possible via software, unfortunately considering that the Staff cannot provide support regarding customized code, it is not possible for me to provide support in this regard. However, I will leave the topic open so that some users can eventually stop and give you a hand with it

Thanks for understanding

Stefano

GOOGLE TRANSLATE ---

Jó napot Zsolt!

Sajnos attól tartok, hogy a Simplepay nem olyan fizetési mód, amely a Pro verzióba is be van építve.

Úgy gondolom, hogy ez egy új egyéni fizetési mód, amelyet egyedi kódokkal kell integrálni a szoftverbe. Ezt megteheti a szoftver Fizetés részében található Egyéni kód rész használatával:

Bár a kódon keresztüli fizetési módok szoftveresen valósíthatók meg, sajnos, tekintettel arra, hogy a Személyre szabott kóddal kapcsolatban a munkatársak nem tudnak támogatást nyújtani, ebben a kérdésben nem tudok támogatást nyújtani. Mindazonáltal nyitva hagyom a témát, hogy néhány felhasználó végül megálljon és segítséget nyújthasson vele

Köszönöm a megértést

Stefano

Lire plus
Posté le de Stefano G.