WebSite X5Help Center

 
Peter P.
Peter P.
User

Contact Form Object  en

Autor: Peter P.
Visitado 119, Seguidores 1, Compartilhado 0  

Hi

I am having a problem sending emails using the contact form object, I have setup a simple form with no confirmation email to user setup, each time I try to send a message I just get a blank screen with a message ‘No database support detected’ I have not setup any database in the advanced website settings, can anyone help.

Kind Regards

Peter.

Publicado em
5 RESPOSTAS - 1 ÚTIL - 1 CORRIGIR
Paul M.
Paul M.
Moderator
Usuário do mês EN

Hello Peter,

Please can you send a screenshot of your Contact Form 'Send' settings (as per the example below):

Or simply describe what you have set each field to, if that is easier for you.

Kind regards,

Paul

Search the WebSite X5 Help Center (multilingual)

Ler mais
Publicado em de Paul M.
Peter P.
Peter P.
User
Autor

Hi Paul

Thank you for your prompt reply, I have attached a sreenshot of my contacts form as requested.

Peter.

Ler mais
Publicado em de Peter P.
Paul M.
Paul M.
Moderator
Usuário do mês EN

Thanks for the screenshot.

Did you at any point in the past upload your WebSite X5 project to the server with a Contact Form Object set to send data to a database as per your request in this thread?

https://helpcenter.websitex5.com/pt/post/213115

Do you have a link to the page online where the Contact Form is hosted?

Does your project pass the tests in the WebSite test section of the admin control panel?

Ler mais
Publicado em de Paul M.
Peter P.
Peter P.
User
Autor

Hi

Yes the website was originally uploaded with a database setup in it, but I have removed it and still getting the same mesage.

Peter

Ler mais
Publicado em de Peter P.
Paul M.
Paul M.
Moderator
Usuário do mês EN

Then it sounds like a cache issue.  Clear all caches on the server and in your browser(s) used for testing.

Ler mais
Publicado em de Paul M.