WebSite X5Help Center

 
Gerry J.
Gerry J.
User

Username  nl

Author: Gerry J.
Visited 1230, Followers 1, Shared 0  

Bij de conversie van 13 naar 14 zijn alle gebruikersnamen bij toegangsbeheer omgezet naar het e-mailadres. In het toevoegingsvenster is het ook niet meer mogelijk een eigen gebruikersnaam in te vullen want het toevoegingsveld voor gebruikersnaam is verdwenen. Dat is heel lastig want nu kunnen de leden met hun toegewezen gebruikersnaam niet meer in het ledendeel van de website komen.

Graag een snelle reactie.

Posted on the
5 ANSWERS - 1 USEFUL
Gerry J.
Gerry J.
User
Author

Ik vind het nogal lastig om steedfs de conversiemanual daarvoor te moeten raadplegen. Het zou duidelijker zijn geweest als dit soort zaken in een korte memo aan alle gebruikers zou zijn toegestuurd. Ik kom nu steeds vor nare verrassingen te staan.

Het is ook lastig dat de conversiemanual niet in het Nederlands beschikbaar is. Het kost mij zeerr veel tijd en moeite om achter dit soort wijzigingen te komen. Ik ben hier echt niet blij mee.

Read more
Posted on the from Gerry J.
Andre E
Andre E
Moderator

Dat kan ik me voorstellen.

Echter kan ik daar ook niets aan doen. De manual wordt je trouwens aangeoden in een link bij instalatie, en niet iedereen gaat over natuurlijk en lang niet iedereen via hetzelfde verkoopkanaal. Dus mailen is lastig.

En aan een nieuwe versie zitten nu eenmaal wijzigingen, anders heb je geen nieuwe versie nodig. Inetrnet blijft zich ontwikklen en oudere dingen gaan eruit en enz. enz. Een beetje inherent aan vernieuwen.

Incomedia is gestopt met NL manuals daar het aantal gebruikers en kosten niet meer reeel waren.

Je kan het wel altijd hier vragen hoor als je er met de manual niet uitkont. Hier blijft support wel in NL beschikbaar.

Maar ik snap jou punt ook wel.

MVG

Read more
Posted on the from Andre E
Peter Van Duijl
Peter Van Duijl
User

Alles gelezend hebben ondervond ik dat probleem ook dat gebruikersnaam gewijzigd is in E-mailadressen. Zeer lastig omdat je iets uit handen geeft -veiligheid- wat ik niet wil maar we komen er wel uit.
Echter X5-14-pro in het Nederlands geïnstalleerd en om dan iets te vragen in het Engels wordt een stuk lastiger zoals de begeleidende teksten voor de app DYNAMISCHE INHOUD die dan niet herkend worden in de Engelse handleiding.

Het lijkt mij toch makkelijker dat de Engelse handleiding tenminste Nederlands ingevoerde teksten als zodanig herkent en naar het juiste hoofdstuk laat zien, ook al is die in het Engels.
Is daar misschien een mogelijkheid om de Nederlandse klanten te gemoet te komen?

Met vriendelijke groet,

Peter van Duijl

Read more
Posted on the from Peter Van Duijl
Andre E
Andre E
Moderator

Peter Ik hoop het.

Ik laat het in het Engels juist om de redenen die jij aangeeft. En gaande weg leer ik steeds meer Engels.

Maar als je een NL handleiding belangrijk vind, en je hebt echt goede punten vind ik. Maak dan een nieuwe IDEA post voor incomedia met je verzoek.

Hoe meer dat doen, hoe groter de kans dat ze het wellicht (weer) gaan maken.

Helaas zullen we het voorlopig er mee moeten doen.

Read more
Posted on the from Andre E