WebSite X5Help Center

 
Mark B.
Mark B.
User

Generic error when trying to activate free templates  en

Author: Mark B.
Visited 611, Followers 1, Shared 0  

Hi

I am trying to activate a template before I use it but when I click to activate, I sign in with correct details, then i get "generic error" message. I then go to click on other templates and immediately get "generic error".. i have turned off firewall but still get error... help!!!

Posted on the
14 ANSWERS - 2 USEFUL
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Mark, you are using only v14? Which one/s??

Read more
Posted on the from Esahc ..
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Mark, I just tried (Health and Wellness) v14 and I too got the generic error.

I have marked your post for Incomedia's attention.

(perhaps it is time to move on to v2019??? :-)

Read more
Posted on the from Esahc ..
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Mark, 

can you please confirm if you are using WebSite X5 14?

Also, can you please make some screenshots to show me step by step what happens?

Thank you in advance. Kind regards.

Read more
Posted on the from Elisa B.
Jiper 85
Jiper 85
Moderator
Best User of the month FR

More ... It seems that the free models (...not previously activated...) of version 14 are in generic error.

Tested on a dozen models ...

@+, J.P.

Read more
Posted on the from Jiper 85
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi there, 

could you please name some other examples of templates which generate this error, so we can make some tests? 

Thanks! Kind regards.

Read more
Posted on the from Elisa B.
Jiper 85
Jiper 85
Moderator
Best User of the month FR
Jiper 85
More ... It seems that the free models (...not previously activated...) of version 14 are in generic error. Tested on a dozen models ... @+, J.P.

Try the models... "not previously activated"... With the Free ribbon.

J.P.

Read more
Posted on the from Jiper 85
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Thank you Jiper,

I am reporting this and let you all know as soon as I get some more information. 

Thanks! Kind regards.

Read more
Posted on the from Elisa B.
Mark B.
Mark B.
User
Author

Hi 

I posted this a couple of days ago but it didnt send.... here are the screen shots as requested

Read more
Posted on the from Mark B.
Mark B.
Mark B.
User
Author

ill have to upload them one at a time

Read more
Posted on the from Mark B.
Mark B.
Mark B.
User
Author

sorry ve just seen Jipers screen shots... i wont send anymore.... look forward to hearing back

thanks

Read more
Posted on the from Mark B.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Mark, 

thank you, I will keep you posted. 

Have a lovely day.

Read more
Posted on the from Elisa B.
Mark B.
Mark B.
User
Author

Hi Elisa

any update?

Read more
Posted on the from Mark B.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi Mark, 

I have verified but unfortunately there aren't any news about this issue yet, I am so sorry about this! As soon as I receive more information I will let you know. 

Thanks! Kind regards.

Read more
Posted on the from Elisa B.
Incomedia
Elisa B.
Incomedia

Hi!

Sorry for keeping you wait. Please try again now, you shouldn't experience this issue anymore. 

Thank you in advance for your confirmation. Kind regards.

Read more
Posted on the from Elisa B.