WebSite X5Help Center

 
Mariana B.
Mariana B.
User

Program not working  en

Author: Mariana B.
Visited 52, Followers 1, Shared 0  

Hello!

I have a problem regarding the program. When I trie to add an image or text in homepage the program is blocking and I have no other option then to close with task manager.

If I trie to add products or create pages, the program is working. The same problem I have when I trie to change something in header/footer.

Why is this happening?

I have to mention that I have an old laptop, i3- with 16gb ram- windows 10

Do I need a better one or is something else?

Thank you

Posted on the
4 ANSWERS - 1 USEFUL
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Mariana, unless you have already done so, please restart the laptop (click start/restart) in case there is a Windows update messing with the laptops mind.

If the problem is not resolved please go to step 5, export project and create an iwzip file. Assuming this is successful, please then restart WX5, select import and select your newly created iwzip (this will NOT overwrite your existing project). Did this fix the problem?

The laptop should be fine, but it could probably do with some TLC.

Read more
Posted on the from Esahc ..
Mariana B.
Mariana B.
User
Author

It didn t work like this. I already tried this and didn t work.

Read more
Posted on the from Mariana B.
Esahc ..
Esahc ..
Moderator

Mariana, since recreating from an iwzip did not fix the problem there must be a conflict somewhere.

Are you working totally locally (not across a network or external HD), is one drive (or similar) active and are you running any continuous back software? Are you using 3rd party antivirus/malware/firewall etc and if so can you disable or temporarily uninstall?

(Can I assume that every cell on the page has an object in it? WX5 does not cope well with empty space. Every cell should have an object like text, picture, etc, this need not have content)

Read more
Posted on the from Esahc ..
Mariana B.
Mariana B.
User
Author

Tahnk you verry much for your answer , it worked. It was because of the empty rows that I had.

Read more
Posted on the from Mariana B.