WebSite X5Help Center

 
Warren Loch
Warren Loch
User

Locked Page does Not show after successful Login  en

Author: Warren Loch
Visited 381, Followers 1, Shared 0  

I have created a simple three page site - Home, Lists and Contacts.  I added a group called Family in Access Managment and added two users with e-mails and passwords. On the Map step I made the page Lists locked and allowed both users in the family Group access. The "Lists" page has one text item and a button that links to a html page not made in webste X5 PRO.  

When I try to Upload to WEBsite I can connect and set the desitnation folder but when I press Start after a few messages it ends in a message saying Unable to connect to Server  Generic Error (Not enough data.)  To get around this I Export to disk and used Filezilla to upload to the saem server and that works fine. 

When I try to access the WEb site I can see Home and Contacts no issues. When I click on the Menu item for Lists I get the Login page and if I enter the details for the first user they are accepted and I get a Green "Login sucessful" banner but the locked page does not display.    Looking at the URL it says "imlogin.php?loginstatus=1"  versus lists.php.    I've tried this for hours reloading and it always behaves the same way. The Server is running 7.1 PHP.  If I try loggin in with the Admin user the same behavior occurs.

I tried setting the Entrance Page for one of the users to "Lists" in Access Management and when I try that user I don't get the Loing sucessful banner but do get the Login page  - this makes sense to me as after login it is going to the page that requires login so th eLoing Page comes up.

Possibly related when I try to go to the "admin" page I get a different login page (W5 WEB site Name) as expected but even if i copy and paste the Admin name and passsword straight from X5 it never logs in and  it always says "Wrong username and/or password".

I have regenerated the WEB site several time and deleted all files on the server and reloaded several time all ending in the same behavior.

I'm ready to ask for a refund as I have serached for hours on the WEB for answers

Any help is appreciated 

Note this is WEBsite X5 Pro 2021.1.3   - does not show up in list below

Posted on the
5 ANSWERS
Warren Loch
Warren Loch
User
Author

I gave up on the oringal site and recreated from scratch using a blacnk template and same issue.  If you want to try the site is at 

http://false-economy.com/test/

Page 2 is locked 

Read more
Posted on the from Warren Loch
Warren Loch
Warren Loch
User
Author

Admin Security details

Read more
Posted on the from Warren Loch
Warren Loch
Warren Loch
User
Author

Site Map showing Page 2 is locked 

Read more
Posted on the from Warren Loch
Warren Loch
Warren Loch
User
Author

What I get after Logging in to Page 2

Read more
Posted on the from Warren Loch
Aleksej H.
Aleksej H.
Moderator
Best User of the month EN

Hello.

"When I try to Upload to WEBsite I can connect and set the desitnation folder but when I press Start after a few messages it ends in a message saying Unable to connect to Server Generic Error (Not enough data.)" - Try disabling your antivirus and firewall.If you are using VPN, then disable it.

For closed pages, try reading this. Also try changing PHP to 7.4.

Read more
Posted on the from Aleksej H.