WebSite X5Help Center

 
Peter P.
Peter P.
User

Help function doesn't work anymore  en

Author: Peter P.
Visited 1839, Followers 1, Shared 0  

I have a computer with XP and SP3 and use WebSite X5Evolut10n.

My computer won't shut down. According a tip ons this site (http://answers.websitex5.com/post/55876)  I uninstalled WebSite X5 Evolut10n, removed the folder and reïnstalled the program. Still the shutdown didn't work.

So I uninstalled, according the same tip, .Net framework 4 (including extension), restarted my computer, used the clean-up tool and reïnstalled Framework from the mentioned link. The installation didn't succeed (not repairable mistake) see attachment

I used System recovery and resetted my computer to yesterday's configuration so I can continue working on my website, BUT NOW THE HELP FUNCTION DOESN'T WORK ANYMORE (it used to be oké)

It's also impossible to install the updat (fault 406)

Please Please Please what can I do

Posted on the
3 ANSWERS
Peter P.
Peter P.
User
Author

Part II

I cannot remove WebSite X5 evolut10n from my computer ( "C:\Programfiles\WebsiteX5v10-Evolution\unins000.msg" is missing

I cannot re-install WebSite X5 evolut10n "Fout opgetreden bij vervangen bestaande bestand. DeleteFile mislukt, code 5    Toegang geweigerd"Frown




Read more
Posted on the from Peter P.
Peter P.
Peter P.
User
Author

I resetted my computer with System Recovery to the time before I installed WebSiteX5 Evolut10n and installed this program (and another) again. Helpfunction is working again. Closing down computer and update is not good.

Read more
Posted on the from Peter P.
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello Peter,

After you update it the help stops to work?

Many thanks!

Read more
Posted on the from Claudio D.