WebSite X5Help Center

 
Marian Slagman
Marian Slagman
User

Activating license evolut10n  en

Author: Marian Slagman
Visited 1423, Followers 1, Shared 0  

Hi,

I bought a license for evolut10n and installed it on my PC using the url that was provided.

I needed to reinstall it, but the provided url has expired. I downloaded the demo version, but I can't find where to use my code to activate. The only thing I can find it to purchase again. I have already done that - can you help?

Cheers,
Marian

Posted on the
4 ANSWERS - 1 CORRECT
Andre E
Andre E
Moderator

Marian,

Click op je foto om in je eigen profiel te komen, rechts onder vind je dan je licentie en downloads van je gekochte versies.

Ik hoor wel als er nog probleen zijn.

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E
Marian Slagman
Marian Slagman
User
Author

Hallo Andre,

bedankt voor je reactie, echter ik was niet mijn licentie key kwijt, ik weet niet hoe ik die in moet voeren om de demo versie om te zetten naar de daadwerkelijke versie.

Bij het aanschaffen kreeg ik een link waarmee ik de software kon downloaden en daar kon ik de activeringscode invullen. Die link werkt niet meer. Daarom heb ik de demo versie gedownload, maar daarin kan ik alleen een upgrade kopen. Ik kan de key niet invullen, wat ik dus wel wil doen.

Kun je me daarbij helpen?

Groeten,
Marian

---

My problem isn't that I've lost my license key. The problem is that I don't know how to activate the software.

When I purchased the software, I received a url to download the software which I could then activate with the key. The url doesn't work anymore, so I downloaded the demo version expecting to be able to use my key to activate the software via the demo version, but the only options I have it to buy the upgrade. I've already bought the upgrade.

Read more
Posted on the from Marian Slagman
Andre E
Andre E
Moderator

Marian,

Je kan vanuit je profiel de laatste versie downloaden. Ik heb aangegevan dat je de lycentie daar ook kan vinden (ter controle)

Uninstall de demo, install de gedownloadde versie, daar wordt je licencie gevraagd, en ben je weer up to date.

De demo is een demo en heeft geen software in zich van de normale versie, die kun je dus niet unlocken dmv een code, je zal de origienele versie moeten installeren.

Je eventuele project van de demo blijft bestaan en komt in de nieuwe versie weer beschikbaar.

Wat je voor de zekerheid kan doen -als je bang bent je project te verliezen- is de map waar je demo versie inzit opschrijven en een kopie van maken, deze map locatie vind je in je preferences als je de demo opstart in de allereerste pagina.

Mocht het demo project er toch niet zijn kan je met de origienele versie het pad aanpassen naar die van de demo, dan heb je het project weer, exporteer het project dan met page 5 zet je map weer goed in de eerste opstart pagina en importeer het dan.

Laat me weten als je nog vragen hebt,

MVG A

Read more
Posted on the from Andre E
Marian Slagman
Marian Slagman
User
Author

Gevonden! --- Found it!

Read more
Posted on the from Marian Slagman