WebSite X5Help Center

 
Stefan M.
Stefan M.
User

Webshop producten  nl

Author: Stefan M.
Visited 1094, Followers 1, Shared 0  

Incomedia,

Wat je vaak ziet bij webshops op de producten pagina is dat je enkelt een product foto ziet met enkelt een prijs. En wanneer je dan op de foto of een button drukt wordt je naar de desbetreffende product verwezen (aparte pagina wat automatisch aangemaakt word) waar de beschrijving en/of afmetingen van deze product te vinden zijn en waar je ook gelijk je aantal en bestelling kan voldoen.

In website X5 staat je beschrijving gelijk naast de foto en met een pagina met veel producten wordt het nog wel een middag zoeken naar een bepaald product. En het scroll systeem werkt wel maar ziet er in mij ogen onprofessioneel uit.

Dus misschien een idee om ook achter de grote webshop systeems aan te wandelelen en dezelfde mogelijkheden te bieden. Want website X5 werkt verder wel super! 

De optie is er wel in website X5 maar dan moet je alle pagina's handmatig maken en met een webshop van meer dan 10000 producten is dit onbegonnen werk. En voor vele werkt dit systeem prima maar de mogelijkheid om automatisch een product pagina aan te maken zou natuurlijk ideaal zijn!

Posted on the
1 ANSWERS
Incomedia
Claudio D.
Incomedia

Hello Stefan,

Thank you very much for your suggestion. We will take it in consideration for the future releases of the program.

Many thanks!

***** Google Translation:

HalloStefan,

Hartelijk dankvooruw suggestie.We zullen hetinoverweging voordetoekomstige versiesvan het programma.

Veel dank!

Read more
Posted on the from Claudio D.